0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut kardeşim aracın hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..
Mahmut bey tekrar hayırlı olsun ağız tadıyla binin inşallah. Bu arada kan akıttınmı nazarı çok olur Audinin
Mahmutcum hayırlı ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Bu vw grubu almanlar işini biliyor. Paran varsa Audi al diyor. Ama yoksa da üzülme diyor git Golf al diyor. Onu da alamıyorsan leon al diyor.
Mujdat abi teşekkürler . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun .Golfta ucuz değil aslında . Fiyat konusunda yeri geliyor audi ile yarışır hale geliyor . Leon ise piyasada f/p oranı yüksek araçlardan biri . Dizeline fr donanım seçeneği gelse satışları ciddi derecede artar .
Hayirli ugurlu olsun mahmut. Allah daha iyilerinide nasip etsin. Gule gule kullan.
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Ben de bir a3 kullanıcısı olarak diyebilirimki; yüksek torkun vermiş olduğu hızlanmadaki seriliği hissettiğinizde ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız. Aynı sizin gibi 2012 de kardeşim bmw 1.16 test sürüşüne gitmişti. Arkadan itişli aracın verdiği keyif haricinde bir numarası yoktu ve sizin de dediğiniz gibi rakamlar çok yüksekti. Biz de kasa değişmeden a3 1.6 tdi sportback aldık şu an 45.000 de araç, bakıma giricek 3. kez. Çok şükür ki daha bir gün bizi üzmedi. Dsg şanzıman şöyle böyle diyenlere de pek aldırmayın , hor kullanmaz iseniz hiç korkmayın derim... Performanslı kulalnmak istediğinizde "S" modunu tercih edin. Asıl keyif o zaman anlaşılıyor. Çünkü bazı rampalarda tipik dsg handikapı olarak titreme ve vites atma da kararsızlık yaşayabiliyo araç. Tabi isterseniz manuele alıp o şekilde de kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. "D" konumunda tepkiler doğal olarak biraz daha geç geliyor. Bunun dışında piano black arka difüzor ve egzoz ilavesi ile cam tavanın devamındaki spoileri siyah yaptırmıştık. Bu yeni kasalarda da sanırım faklı opsiyonlar var. Bir kaç resim de benden....
Hayırlı olsun Mahmut kardeşim yeni aracın. On numara seçim yapmışsınız... Zevk meselesi tabi ama bu üstteki eski kasa daha hoşuma gidiyor dış görünüş olarak. Yeni kasalar daha küçük duruyor sanki. Ufaldı mı acaba ölcüleri aracın ?
Mahmut abicim hayirli olsun gule gule kullan corollaya ne oldu bu arada ?
Mahmut kardeş hayırlı olsun şimdi gördüm ben..kazasız belasız güzel günlerde kullan..Edit: Araç 10 numara bu arada..Bir kusur bulayım, jantlar daha ince kollu olsaydı daha iyi olurmuş bence..
Yunus bey teşekkürler . Sizin aracında maşallahı var güle güle kullanın . Dsg konusunda araştırmalarım sonucu arızaların büyük bir kısmının kullanımdan kaynaklandığı sonucuna vardım ve buna rağmen servisler en ufak sorunda ikiletmeden sorunları çözüyor . Ondan şanzıman konusunda kafamda soru işareti yok .Yorumlarınız , tavsiyeleriniz ve resimler için ayriyeten teşekkür ediyorum .
Rica ederim siyah da gerçekten çok şık durmuş maşallah. Allah nazardan saklasın diyorum. Biz alırken pek cesaret edememiştik doğrusu Tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Hemen hemen herkesin hayalidir audi hayırlı uğurlu olsun aracınız maşallah çok temiz duruyor kazasız belasız keyifli sürüşler
Mahmut bey,Allah tekerini duz bastirsin kazasiz belasiz gunlerde sevdiklerinizle birlikte gule gule kullanmaniz dilegiyle.Alinabilecek en iyi bana gore kompakt arabayi almissiniz.Tekrardan hayirli gunlerde kullanmaniz dileklerimle.