Gönderen Konu: Audi A3 1.6 tdı sportback AMBİTİON  (Okunma sayısı 32075 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Audi A3 1.6 tdı sportback AMBİTİON
« Yanıtla #60 : Temmuz 30, 2015, 18:58:23 »
Mahmut kardeşim aracın  hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..

Abi teşekkürler . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun .

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Temmuz 30, 2015, 18:58:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Temmuz 30, 2015, 21:03:35 »
Mahmut bey tekrar hayırlı olsun ağız tadıyla binin inşallah. Bu arada kan akıttınmı nazarı çok olur Audinin  ;)
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #62 : Temmuz 30, 2015, 21:10:35 »
Mahmut bey tekrar hayırlı olsun ağız tadıyla binin inşallah. Bu arada kan akıttınmı nazarı çok olur Audinin  ;)

Gökhan bey teşekkürler . Adağımızı aracı teslim aldıktan bir gün sonra yaptık .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Temmuz 30, 2015, 23:09:07 »
Mahmutcum hayırlı ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Temmuz 30, 2015, 23:20:10 »
Bu vw grubu almanlar işini biliyor. Paran varsa Audi al diyor. Ama yoksa da üzülme diyor git Golf al diyor. Onu da alamıyorsan leon al diyor. :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #65 : Temmuz 30, 2015, 23:40:17 »
Mahmutcum hayırlı ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Mujdat abi teşekkürler . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun .

Bu vw grubu almanlar işini biliyor. Paran varsa Audi al diyor. Ama yoksa da üzülme diyor git Golf al diyor. Onu da alamıyorsan leon al diyor. :)

Golfta ucuz değil aslında . Fiyat konusunda yeri geliyor audi ile yarışır hale geliyor . Leon ise piyasada f/p oranı yüksek araçlardan biri . Dizeline fr donanım seçeneği gelse satışları ciddi derecede artar .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Temmuz 31, 2015, 00:00:30 »
Mujdat abi teşekkürler . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun .

Golfta ucuz değil aslında . Fiyat konusunda yeri geliyor audi ile yarışır hale geliyor . Leon ise piyasada f/p oranı yüksek araçlardan biri . Dizeline fr donanım seçeneği gelse satışları ciddi derecede artar .
Evet geçen Golf R versiyonuna baktım 200 bin tl cik. [emoji23] [emoji23] [emoji23]
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Temmuz 31, 2015, 05:26:09 »
Hayirli ugurlu olsun mahmut. Allah daha iyilerinide nasip etsin. Gule gule kullan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #68 : Temmuz 31, 2015, 06:31:00 »
Hayirli ugurlu olsun mahmut. Allah daha iyilerinide nasip etsin. Gule gule kullan.

Teşekkürler abi .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 117000
  • 371 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Temmuz 31, 2015, 09:40:34 »
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Ben de bir a3 kullanıcısı olarak diyebilirimki;  yüksek torkun vermiş olduğu hızlanmadaki seriliği hissettiğinizde ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız. Aynı sizin gibi 2012 de kardeşim bmw 1.16  test sürüşüne gitmişti. Arkadan itişli aracın verdiği keyif haricinde bir numarası yoktu ve sizin de dediğiniz gibi rakamlar çok yüksekti. Biz de kasa değişmeden a3 1.6 tdi sportback aldık şu an 45.000 de araç, bakıma giricek 3. kez. Çok şükür ki daha bir gün bizi üzmedi. Dsg şanzıman şöyle böyle diyenlere de pek aldırmayın , hor kullanmaz iseniz hiç korkmayın derim...

Performanslı kulalnmak istediğinizde "S" modunu tercih edin. Asıl keyif o zaman anlaşılıyor. Çünkü bazı rampalarda tipik dsg handikapı olarak titreme ve vites atma da kararsızlık yaşayabiliyo araç. Tabi isterseniz manuele alıp o şekilde de kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. "D" konumunda tepkiler doğal olarak biraz daha geç geliyor.
Bunun dışında piano black arka difüzor ve egzoz ilavesi ile cam tavanın devamındaki spoileri siyah yaptırmıştık. Bu yeni kasalarda da sanırım faklı opsiyonlar var. Bir kaç resim de benden....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Temmuz 31, 2015, 11:27:28 »
Hayırlı olsun Mahmut kardeşim yeni aracın. On numara seçim yapmışsınız... Zevk meselesi tabi ama bu üstteki eski kasa daha hoşuma gidiyor dış görünüş olarak. Yeni kasalar daha küçük duruyor sanki. Ufaldı mı acaba ölcüleri aracın ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Temmuz 31, 2015, 12:47:58 »
Mahmut abicim hayirli olsun gule gule kullan corollaya ne oldu bu arada ?
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #72 : Temmuz 31, 2015, 14:46:28 »
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Ben de bir a3 kullanıcısı olarak diyebilirimki;  yüksek torkun vermiş olduğu hızlanmadaki seriliği hissettiğinizde ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlayacaksınız. Aynı sizin gibi 2012 de kardeşim bmw 1.16  test sürüşüne gitmişti. Arkadan itişli aracın verdiği keyif haricinde bir numarası yoktu ve sizin de dediğiniz gibi rakamlar çok yüksekti. Biz de kasa değişmeden a3 1.6 tdi sportback aldık şu an 45.000 de araç, bakıma giricek 3. kez. Çok şükür ki daha bir gün bizi üzmedi. Dsg şanzıman şöyle böyle diyenlere de pek aldırmayın , hor kullanmaz iseniz hiç korkmayın derim...

Performanslı kulalnmak istediğinizde "S" modunu tercih edin. Asıl keyif o zaman anlaşılıyor. Çünkü bazı rampalarda tipik dsg handikapı olarak titreme ve vites atma da kararsızlık yaşayabiliyo araç. Tabi isterseniz manuele alıp o şekilde de kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. "D" konumunda tepkiler doğal olarak biraz daha geç geliyor.
Bunun dışında piano black arka difüzor ve egzoz ilavesi ile cam tavanın devamındaki spoileri siyah yaptırmıştık. Bu yeni kasalarda da sanırım faklı opsiyonlar var. Bir kaç resim de benden....

Yunus bey teşekkürler . Sizin aracında maşallahı var güle güle kullanın . Dsg konusunda araştırmalarım sonucu arızaların büyük bir kısmının kullanımdan kaynaklandığı sonucuna vardım ve buna rağmen servisler en ufak sorunda ikiletmeden sorunları çözüyor . Ondan şanzıman konusunda kafamda soru işareti yok .

Yorumlarınız , tavsiyeleriniz ve resimler için ayriyeten teşekkür ediyorum .

Hayırlı olsun Mahmut kardeşim yeni aracın. On numara seçim yapmışsınız... Zevk meselesi tabi ama bu üstteki eski kasa daha hoşuma gidiyor dış görünüş olarak. Yeni kasalar daha küçük duruyor sanki. Ufaldı mı acaba ölcüleri aracın ?

Faruk abi teşekkürler . A3 ün eski kasası benimde hoşuma gidiyor kasa değişmemiş olsa bile herhalde seçimim A3 olurdu . Ölçüler konusunda bilgim yok ama yeni a3 ün kendi sınıfı içinde hacim konusunda sıkıntısı yok . BMW 1 serisi çok dardı mesela Mercedes A ya bakmadım ama onunda dar olduğu söyleniyor .

Mahmut abicim hayirli olsun gule gule kullan corollaya ne oldu bu arada ?

Kardeşim teşekkürler . Corolla'yı değerini bilecek birine sattım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Temmuz 31, 2015, 21:54:14 »
Mahmut kardeş hayırlı olsun şimdi gördüm ben..kazasız belasız güzel günlerde kullan..

Edit: Araç 10 numara bu arada..Bir kusur bulayım, jantlar daha ince kollu olsaydı daha iyi olurmuş bence..:D
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #74 : Temmuz 31, 2015, 22:19:06 »
Mahmut kardeş hayırlı olsun şimdi gördüm ben..kazasız belasız güzel günlerde kullan..

Edit: Araç 10 numara bu arada..Bir kusur bulayım, jantlar daha ince kollu olsaydı daha iyi olurmuş bence..:D

Sağol Fehmi abi . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun .

Jant konusunda abi ambition paketin standart jantı bu bende ince kollu olmasını istiyordum ama hem fark çıktığı için hemde araç kusursuz olmasın diye kaldı . :)

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 01, 2015, 14:15:09
Arkadaşlar herkese iyi dilekleri için tekrardan teşekkürler .

Aracın bir kaç resmini daha 1. sayfaya ekliyeceğim .

Aracın dün ilk yıkamasını yaptım ve bu arada her tarafına baktım . Beni en çok şaşırtan yedek lastiğin altını bile halıfleks tarzı bir kaplama ile kaplamışlar. Kaputta ise ortada tek kilit yerine ortadakine ek sağda ve solda iki kilit daha kullanmışlar ve hemen hemen her şeyin üzerini kapatmışlar .

Aracın en çok hoşuma giden özelliği auto hold oldu . Bununla birlikte star stopta çok iyi çalışıyor . Otomatik vites bir çok araçta sıkıntıdır ışıklarda veya durduğunuzda frene basmak zorunda kalırsınız bu sistem sizin yerinize fren yapıyor ve sıkışık trafikte büyük konfor sağlıyor . Hoşuma giden bir diğer özelliği mmi ve müzik sistemi oldu . MMİ sistemine alışmamın zaman alacağını düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı sandığımdan daha kullanışlı çıktı . Müzik sistemi de standart olmasına rağmen çok güzel. Sesi sonuna kadar açsanız bile seste bozulma olmuyor . Birde arka hoparlörler corolla da pandizotun üzerinde idi ve sesi biraz açtım mı arkadakiler rahatsız oluyordu bunda arka kapılarda olduğu için sesi ne kadar açarsam açim rahtsızlık yaratmıyor .

Fakat araç eşya gözü bakımından biraz sıkıntılı . Eşya koyabileceğiniz doğru dürüst bir tek kapı cepleri ve kolçak içi var . Bu konuda biraz daha iyi olabilirdi . Böyle olmasının sebebi büyük ihtimal mmi kontrol ünitesinin vitesin gerisinde olması .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 117000
  • 371 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Ağustos 01, 2015, 16:00:46 »
Yunus bey teşekkürler . Sizin aracında maşallahı var güle güle kullanın . Dsg konusunda araştırmalarım sonucu arızaların büyük bir kısmının kullanımdan kaynaklandığı sonucuna vardım ve buna rağmen servisler en ufak sorunda ikiletmeden sorunları çözüyor . Ondan şanzıman konusunda kafamda soru işareti yok .

Yorumlarınız , tavsiyeleriniz ve resimler için ayriyeten teşekkür ediyorum .

Rica ederim siyah da gerçekten çok şık durmuş maşallah. Allah nazardan saklasın diyorum. Biz alırken pek cesaret edememiştik doğrusu  :rofl:  Tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah.  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Ağustos 01, 2015, 16:32:47 »
Hemen hemen herkesin hayalidir audi hayırlı uğurlu olsun aracınız maşallah çok temiz duruyor kazasız belasız keyifli sürüşler
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #77 : Ağustos 01, 2015, 19:21:41 »
Rica ederim siyah da gerçekten çok şık durmuş maşallah. Allah nazardan saklasın diyorum. Biz alırken pek cesaret edememiştik doğrusu  :rofl:  Tekrardan hayırlı uğurlu olsun inşallah.  :alkis:

Teşekkürler . Aslında bizde beyaz düşünüyorduk ama ne olduysa siyaha karar verdik . İyiki de siyah almışız diyorum şimdi .

Hemen hemen herkesin hayalidir audi hayırlı uğurlu olsun aracınız maşallah çok temiz duruyor kazasız belasız keyifli sürüşler

Teşekkürler Zeki abi . Allah size daha iyilerini nasip etsin . 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Ağustos 01, 2015, 19:55:32 »
Mahmut bey,Allah tekerini duz bastirsin kazasiz belasiz gunlerde sevdiklerinizle birlikte gule gule kullanmaniz dilegiyle.
Alinabilecek en iyi bana gore kompakt arabayi almissiniz.
Tekrardan hayirli gunlerde kullanmaniz dileklerimle.
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #79 : Ağustos 01, 2015, 21:39:43 »
Mahmut bey,Allah tekerini duz bastirsin kazasiz belasiz gunlerde sevdiklerinizle birlikte gule gule kullanmaniz dilegiyle.
Alinabilecek en iyi bana gore kompakt arabayi almissiniz.
Tekrardan hayirli gunlerde kullanmaniz dileklerimle.

Bekir bey teşekkür ederim . Allah cümlemizi kazadan beladan korusun .