0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyler bu Parkcenter tam olarak nerde Kokoreççilerin neresinde kalıyor
Tebrikler arkadaşlar Eminimki gelemeyenler yani benim de içimde olduğum grup çok şey kaçırdı
Gerçekten çok şey kaçırdık ben Ankara da değildim eğer Ankara da olsam mutlaka gelirdim Özcan abi ne zaman olur yeni Ankara buluşması ?
Mart gibi olabilir belki.Biri daha yeni bitti.İki hafta sonra çok ileri tarihli bir konu açabilirim.O zaman haberin olur.
abi ben şubat ortasından itibaren varım toplantıya, gündüz yapılır araç fotoğrafı çekilir vidyo yapılır süper bir ankara buluşması olur
Dediğim gibi Mart ayı güzel olur.Hatta tarih belirleyelim ve konu açalım derim.
abi tarih belirlemek için çok erken, bir günde bile herşey değişebiliyor ama beni az çok tanıdın siteden, şu tarihte ordayız dersen ben sınav mınav dinlemem gelirim direk..
Bende bu düşüncelere sahip olduğum içindir ki bir-iki hafta sonra yazalım dedim.Malum çalışanların izin belirleme dönemleri var,öğrencilerin finalleri falan ve bu tarz konular var.Aslında ben buluşmada,bir çoğunuz tanımazsın ama Adil Ulutaş adında güzel bir arkadaşımız var,işyerinde filitre oldugu için foruma bağlanamıyor artık,neyse onunda aramızda bulunmasını istiyorum.Ali Yıldırım var bir türlü denk gelemeyen bir arkadaşımız yine,Erhan Barman,Coşkun Demiratlı,Fatih Arıkanoğlu gibi bu arkadaşlar gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşlarımızıda aramızda görmek istiyorum.Çok çok genel bir buluşma olmasını istiyorum.Ben yeni başlık açacagım öyleyse herkez öneride bulunsun.O doğrultu da hareket ederiz...
abi ben ankarayı hiç bilmiyorum, eskişehir yolundaki alışveriş merkezlerini biliyorum bir de kızılayı yani buluşma hakkında fikir vermek konusunda elimden gelen hiç birşey yok, hatta nasıl gelceğimi bile bilmiyorum inşallah alper bilkentten gider buluşmaya da iki araba olur takip ederim şimdiden başlık açılırsa güzel olur aslında, ulaşılır herkese