0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kıbrısa da hava limanı dış hatlardan gidiyorsun. Kıbrısa giderken normal kimlikte kullanabilirsin pasaportda. Ama malum pasaportta kıbrış giriş çıkışı olduğu zaman ilerleyen zamanlarda işin düşerse rumlar gıcıklık yapabiliyor. Birde freeshop muhabbeti var. Pasaportsuz faydalanamıyorsun galiba.
Kıbrısta öğrenci olursan izinler alman gerekiyor İlke. Öğrencilikte daha farklı şeyler var. Ben Kıbrısa kimliğimle gittim geldim 4-5 gün sorun olmadı. Freeshoptanda alışveriş yaptık hatta bayaaa aldım ben o zaman için
Ben tarifeler ve turkiyedeki harc vs. Ucretleri hakkında şudur budur diye bi şey demedim ki.Bana kaç paraya mal olduğunu yazdım sizde başladınız muhalefete neymiş yanlış bilgi vermişim. Benim burda anlatmak istediğim devletin vatandaşı nasıl soyup soğana çevirdiği. devlet kendi memuruna büyük indirim yapıyor yurt dışında yaşayan vatandaslarindan uçuk fiyatlar alıyor. Yurt dışına çıkınca vatandaşlıktan mi çıktık?
Eyüp Bey nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın. Lakin açıklamanız ile yazdıklarınız tutarsız.Ben ilk mesajda Yurtdışında işlem yaptırdığınızı söylemediğiniz için eksik bilgi vermişsiniz diyorum, siz bana devleti eleştiriyorsunuz. Devlet ile ilgili eleştirilerinizi Başbakanlık Şikayet Birimi yanlış hatırlamıyorsam BİMER'di oraya yapabilirsiniz.İyi günler.
Ben size devleti eleştirmiyorum neyi nereye şikayet edeceğimide iyi biliyorum.İlk mesajımda eksik bilgi yok arkadaş yeşil pasaport fiyatini yazınca sasirdim bende kendi aligim pasaportun fiyatını yazdim.Sizde başladınız eksik bilgi bilmem ne yazmaya