Gönderen Konu: Nasıl Pasaport Alabilirim & Pasaportum Ne Zaman Elimde Olur  (Okunma sayısı 3722 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Nasıl Pasaport Alabilirim & Pasaportum Ne Zaman Elimde Olur
« Yanıtla #20 : Ağustos 30, 2015, 10:32:40 »
Kıbrısa da hava limanı dış hatlardan gidiyorsun. Kıbrısa giderken normal kimlikte kullanabilirsin pasaportda. Ama malum pasaportta kıbrış giriş çıkışı olduğu zaman ilerleyen zamanlarda işin düşerse rumlar gıcıklık yapabiliyor. Birde freeshop muhabbeti var. Pasaportsuz faydalanamıyorsun galiba.
Birde kibrisa giris cikis ucreti var. Pasaportlu olursam onu oduyormuyum yine
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 30, 2015, 10:32:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 30, 2015, 10:56:29 »
Kıbrısta öğrenci olursan izinler alman gerekiyor İlke. Öğrencilikte daha farklı şeyler var. Ben Kıbrısa kimliğimle gittim geldim 4-5 gün sorun olmadı. Freeshoptanda alışveriş yaptık hatta bayaaa aldım ben o zaman için :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 30, 2015, 11:04:42 »
Kıbrısta öğrenci olursan izinler alman gerekiyor İlke. Öğrencilikte daha farklı şeyler var. Ben Kıbrısa kimliğimle gittim geldim 4-5 gün sorun olmadı. Freeshoptanda alışveriş yaptık hatta bayaaa aldım ben o zaman için :)
Izin yok bildigim. Pasaport olmadan girersem kapida 3 aylik yada 6 aylikmi ne izin veriyorlarmis. Sonra gir cik muhabbeti veya ogrenci belgenle sorun olmadan  kalabiliyorsun. Tabi duyduklarim bunlar
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 31, 2015, 12:37:09 »
Ben tarifeler ve turkiyedeki harc vs. Ucretleri hakkında şudur budur diye bi şey demedim ki.
Bana kaç paraya mal olduğunu yazdım sizde başladınız muhalefete neymiş yanlış bilgi vermişim.
Benim burda anlatmak istediğim devletin vatandaşı nasıl soyup  soğana çevirdiği.  devlet kendi memuruna büyük indirim yapıyor  yurt dışında yaşayan vatandaslarindan uçuk fiyatlar alıyor.  Yurt dışına çıkınca vatandaşlıktan mi çıktık?

Eyüp Bey nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın. Lakin açıklamanız ile yazdıklarınız tutarsız.

Ben ilk mesajda Yurtdışında işlem yaptırdığınızı söylemediğiniz için eksik bilgi vermişsiniz diyorum, siz bana devleti eleştiriyorsunuz. Devlet ile ilgili eleştirilerinizi Başbakanlık Şikayet Birimi yanlış hatırlamıyorsam BİMER'di oraya yapabilirsiniz.

İyi günler.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 31, 2015, 15:06:05 »
Eyüp Bey nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlayın. Lakin açıklamanız ile yazdıklarınız tutarsız.

Ben ilk mesajda Yurtdışında işlem yaptırdığınızı söylemediğiniz için eksik bilgi vermişsiniz diyorum, siz bana devleti eleştiriyorsunuz. Devlet ile ilgili eleştirilerinizi Başbakanlık Şikayet Birimi yanlış hatırlamıyorsam BİMER'di oraya yapabilirsiniz.

İyi günler.
Ben size devleti eleştirmiyorum neyi nereye şikayet edeceğimide iyi biliyorum.
İlk mesajımda eksik bilgi yok arkadaş yeşil pasaport fiyatini yazınca  sasirdim bende kendi  aligim pasaportun fiyatını yazdim.
Sizde başladınız eksik bilgi bilmem ne yazmaya
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 31, 2015, 15:11:10 »
Ben size devleti eleştirmiyorum neyi nereye şikayet edeceğimide iyi biliyorum.
İlk mesajımda eksik bilgi yok arkadaş yeşil pasaport fiyatini yazınca  sasirdim bende kendi  aligim pasaportun fiyatını yazdim.
Sizde başladınız eksik bilgi bilmem ne yazmaya

Hocam gereksiz uzatıyorsunuz. İlk mesajınızı okuyun lütfen.1200 TL ödedim demişsiniz. İlk mesajda yurtdışında bu rakamı ödediğinizi belirtseniz ben zaten ilk mesajımı atmazdım. Sonuçta ilk mesajınızda eksik bilgi verdiğiniz için konu bu noktaya geldi. Anlamamakta ısrar edecekseniz son mesajınızı yazın konuyu kilitleyim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 07, 2015, 14:18:50 »
Yurt dışında Konsolosluklardan alınacak pasaportların fiyatları ülkelere göre değişmektedir. Ayrıca acil durumlarda, kayıp veya çalınma gibi durumlarda ücretsiz geçici pasaport da verilmektedir.

Türkiyede Emniyet Genel Müdürlüğünün verdiği pasaportların fiyatlarına linkten bakabilirsiniz:
https://epasaport.egm.gov.tr/hakkinda/harclar.aspx

Gezme özgürlüğü ülkemizde "lüks" olarak algılandığı için pasaport fiyatları yanlış bilmiyorsam dünyadaki en pahalı fiyatlardır.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 07, 2015, 21:10:23 »
 Haklısınız alper bey dediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
Size bir sorum olacak teknoloji muduru oldugunuz icin bilirsiniz. Dün akşam ben bu konuya bi yorum yazmıştım fakat şuan göremedim  silinmiş galiba. Kim sildi  ve neden sildi öğrenebilirmiyim?
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu