0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
harika olmuş. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Bu jantı izmir fabrikadan beri takip ediyorum. Ben de yakın zamanda değiştireceğim hatta daha önce resimlerini forumda paylaşmıştım. Ancak ben iç kısmı siyah olanı düşünüyorum. Bir kaç kare daha resim paylaşırmısınız. Tam fikir edinelim.
3 numara film gece değilde hem gece hemde hava yağmurlu oldumu işte o zaman sıkıntı
çek teşekkür ederim.amin cümlemize.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 13, 2015, 11:54:47bende içi siyah olanı düşünüyordum ilk önce .o jantın bizim araca göre olanı henüz üretilmedi zaten.baktım bu renk çıkmış daha güzel geldi hemen aldım bunları.daha çok ben burdayım diyor siyah olana göre.hatta siyah olan için photoshop calısması yapmıstım.fotoları ekledim bakabilirsin.diger acıdan fotolarıda hemen paylaşıyorum.siyah olanı begeniyorsan eger işte bu sekilde duruyor araçta buda benim araç .çizgiler hatlar daha belirgin duruyor siyaha göre .tercih sebebim o yuzden bu jantlar oldu.[/url[url=http://hizliresim.com/poqj20][/url[url=http://hizliresim.com/kg3A0W]birde aliexpress ten bu kapakları sipariş ettim 11 dolara Mesaj Birleştirildi: Temmuz 13, 2015, 11:56:01bakalım nasıl olacak yagmurda .ama o kadarda koyu değil 3 numara deyince koyu gibi geliyor ama aslında 2 gibi duruyor.
jantları çok beğendim. hayırlı uğurlu olsun.
Yasin bey isabetli bir karar vermişsiniz,sizin jantlar siyaha göre daha güzel durmuş,siyah jantlar aynı renk araçta daha küçük durmuş ve yakışmamış,jant göbekleri inşallah uyar,iyi günlerde kullanın.
Çok yakışmış, zevkinize bayıldım.Maşallah diyelim.Kazasız belasız sürüşler dileğiyle.
Konya'da cms bayisi yok iyimi😊
jantlar cms 822 16" 960 tl . krom kapı içi ve vites çercevesi kodu yok toplam 230 tl gibi bir rakam tutuyor.servise advance modelinin iç kapı malzemeleri olarak anlat onlar bilir.
Bir jant bir arabaya bu kadar yakışır çok mukemmel durmuş gerçekten enfes duruyor vw passat da ki intrerglos jant tipi gibi durmuş türbin pervanesi gibi seçimin çok şahane valla keşke jantısz alsaydım bu jantlar cidden çok şahane olmuş siyah olan hakkaten güzel değilmiş full gri olan harika imiş jantlar 17 inç mi allah kaza bela vermesin çok çok yakışmış güle güle kullan kardeşim.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 25, 2015, 16:51:19inşallah o gri olan yerler çabuk çizilmez cidden kendimi alamıyorum jantlara bakmaktan tek sıkıntı ne biliyor musun o jantlar harika ama o lastikler er300 ler rezalet araba ile duramıyorsun bende de er300 var çok kötü param olsa biraz hemen michelin alıcam