Teşekkür ederim Faruk bey, ben de size güzel günlerde güvenli sürüşler dilerim...
Sağolun Mustafa bey, aracınız da hayırlı olsun:) Eski kasa ama makyajlı ve benim daha çok sevdiğim Avensisten almışsınız.
Gerçekten segmentinde harika bir araba Avensis. İşte maalesef ikinci el piyasasının tavan yapması, 30 bin TL'lik araçların 35 bin TL'ye vurması
beni Avensisten mahrum bıraktı:) olsun vardır bunda da bir hayır. Uzun vade binilecek bir araç Avensis. Çok ta konforlu...
Biz bakalım şimdi Attrage'a devam edelim. Benim açımdan aslında çok iyi oldu. Avensis hayallerim yıkıldı ama Attrage da mutlu etti beni.
Bir de mesela segmentindeki diğer sıfır km araçlara oranla hem daha dolu, hem de stepne, renk seçimi vs gibi şeylere ekstra ücret yok.
Üstelik Mitsubishi sağlamlığı, sorunsuzluğu ve dayanıklılığı da -ki 5 yıl/100 bin km garantili- cabası... Çok satan bazı malum firmalar aynı fiyata ve
Attrage donanımının yanında bomboş araçlarına 2 yıl garanti verip aynı fiyata satıyorlar

Maalesef sürü psikolojisi ile yine de tercih ediliyorlar.
Hayırlısı olsun, kimsenin zevkine yada tercihine karışma hakkımız yok açıkçası...
Ben de en az birkaç sene bineceğim zaten. Sonrasında ekonomik durumuma göre sıfır km Corolla, Avensis veya Mitsubishi ASX yada
Lancer gibi tercihler yapabilirim... Japonlarda bu onurlu ve ahlaki duruş, bu sorunsuz arabalar oldukça vazgeçeceğimi sanmıyorum.
Yine ya Toyo olur ya Mitsu....