0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiyat 1600 TL. Gayet sessiz çalışıyor. Performans kaybı hissedilmeyecek düzeyde, yokuş yukarı denedim bi kaç kere. Ürün burada Adıayaman/Şambayatlı bir ustanın kendi patentli ürünü. Forumlarda araştırdım olumsuz bir yazı bulamadım. Güneydoğuda herkes tarafından biliniyor. G.antep servisini aradım tavsiye için burayı söylediler :-) Usta ile konuştum performans konusunda bir sıkıntı olursa sökeyim dedi... Şimdilik sıkıntı yok gibi. 47 lt lik simit tank var işciliğide gayet iyi
Araç benzinli ve benzin bitti ise gitmez. Özellikle günümüz araçlarında bence bunu test etmemek lazım.
Dizel araçlarda bunun için el pompası oluyor genelde motor bölümünde Mehmet.Enes'in de belirttiği gibi depoyu boşaltmanın yan etkileri var. Ayrıca artık yüksek basınçlı pompa, enjektör vs ler kullanılıyor. Yanlışlık ile farklı yakıt kullanımı nasıl sakıncalı ise, yakıtsız(uygun sıvısız) kalması da problem oluşturabilir. Aslında mümkün mertebe çeyrek deponun altına düşmemek lazım bence, özellikle olası yakıt kalite problemleri de düşünülürse. Sonuçta o yakıt o depoya girecek öyle değil mi!?