0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla sağlam araba diye aldık Corollayı, sanayiye artık gitmeyelim diye lakin ne çok kronik sorunu varmış şanzımanda vınlama, bagaja su alması, direksiyon tıkırtısı.... Direksiyon tıkırtısını çözdük çok şükür, valla başka bir arıza çıkartırsa satmayı düşüneceğim artık.
Benim zaten motor değişmişti daha 40binde birde burda yazılanları okudukça fitik oluyorum arabaya dediğiniz gibi masraf oluyor diye 94 model aracim ı sattım bunu aldım arabayı dinlemekten süremiyorum
Ya biz çok takıntılıyız ya da gerçekten bir yerde sıkıntı var. Ben de çok dinliyorum inanın arabayı
Benim 2011 corollada da var ses. Çk az bir ses. Ben baskı balatayı değiştireceğim servisteki usta ses için de iyileştirilmiş parça değişimi yapalım sonra toyota avrupa ya garanti kapsamına alınması için baş vuralım Büyük ihtimal kabul ederler dedi. Ama karar veremiyorum riske gireyim mi? Sadece debriyaj baskı balata bilye işçilik yağ toplam 2200 dediler. Şanzıman revlzyonu 4400 bilye işçilik ve yağ dahil ve artı baskı ve balata için de 1100 verecem toyota kabulederse 4400 geri alacam cebimden 1100 çıkacak. Ama kabul etmezse 5500 tl ödemiş olacağım. Ses belli belirsiz çok rahatsız edici değil çoğu duymuyor bile. Ne yapsam bilemedim? Siz ne dersiniz? Usta yüzde 90 garanti kabul eder diyor. Bu arada aracın garantisi yok ve 4.sahibiyim ama yine de kronik olmasından dolayı herhalde kabul eder diyor. Yakınlarda aynen benzer bir değişimi kabul etmiş. Usta serviste garanti uzmanı.