0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan yine hayırlı olsun.Corolla artık tamamen farklı sınıfa geçti.Tek merak ettigim madem bu kadar arabayı doldurmaya meraklısın, niçin en boşu?
Öncelikle hayırlı olsun görünüş olarak çok güzel olmuş teker ile çamurluk arasındaki fazla olan boşluk gitmiş Peki bu yayların sürüşe konfor ve yol tutuş açısından bariz bir etkisi oldumu acaba tümseği çukuru olan yollarda özellikle
Gelsen ne olur ki?Elimde kol yok, sipariş sonrası tedarik süreci 30/55 gün arasında.
Kolu alıp geliyim abi:)Tahminen ne kadarlık işimiz olur?
Sadece kol montajı en fazla 15/20 Dk sürer.
hala yüksek duruyor bence
Emeğinize sağlık çok güzel durmuş araç, güle güle kullanın. Ufak bir tavsiye olarak, bu görünüme egzoz kromaj yakışır diye düşünüyorum.
Birkaç Gündür aklımdan geçmiyor değil:) Sanki Arkada bi boşluk var:) Onun için arayışlarım sürüyor vidalı modelleri değerlendirebilirim:9
Fikir olması açısından yaris aracıma yaptırdığım egzoz kromajı modelini öneri olarak söyleyebilirim. Bende vidalı olarak düşünüyordum fakat sanayideki arkadaş Toyota egzozlarının yere doğru baktığı için vidalı yapılırsa kötü duracağını söylemişti. O nedenle oksijen kaynağı ile yaptırdım. Görüntüyü resimden inceleyebilirsiniz.
buna mutlaka far kaşıda yapman şarrt kardeş elimde var istersen gönderirim ön sis farındaki ledler sinyalli led mi yoksa sadce gündüz ledi mi?
Eibach 3.5 cm olmadan bizde basık sayılırız