Gönderen Konu: Klima havalandirma kanali yok  (Okunma sayısı 3802 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: Klima havalandirma kanali yok
« Yanıtla #20 : Haziran 20, 2015, 13:51:23 »
Neresini beğenmiyorlar bilmiyorum megane 2 vardı 3 - 4 yıl kullandık sattık şuan megane 3 var. Geçen arkada oturdum açtım orta kanalı püfür püfür :D  :rofl:

kullandıracak birini bulayım şu sıcak havalarda bende arka koltuk sefası yapayım biraz :)
???

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 20, 2015, 13:51:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 23, 2015, 11:18:17 »
Linea'da bile var.
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 23, 2015, 12:00:36 »
Her zaman olduğu gibi Toyota özellik yoksunu
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 23, 2015, 12:27:19 »
O markada bu marka da var diyoruz da zaten bunun olması gerekmiyor mu ? İlk defa bir arabada olmadığını öğrendim. Çalışırken arabada  genelde arka koltukta oturan biri olarak kışın ayakların üşümesi ve ısınması ne demek çok iyi bilirim.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 23, 2015, 13:11:49 »
Arkadaşlar ilginç bir şey söyleyim bilmiyorum siz farkında mısınız ama yaklaşık 3 yıldır e12 kullanıyorum çocuklardan dolayı eşim ve çocuklar arkada oturuyor .Kışın ben şoför tarafında henüz sıcaktan bunalmamışken arkadan hanım ve çocuklar biz yandık çok sıcak oldu gibi tepkiler alıyorum keza yazında eşim klimayı kapat veya ayarını biraz kıs rahatsız etti diye uyarıyor ama yaz olsun kış olsun ben ne çok yanıyorum ne çok donuyorum yaz olsun kış olsun havalandırma ayarım genelde ön cam ve ayaklar şeklindedir  hava eşit dağılsın diye. Hani o yüzden dir arkada havalandırma var yok aramıyoruz .Olsa tabi daha iyi olur kötü de olmaz
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 151234
  • Model Yılı: '04
  • 189 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 24, 2015, 12:02:53 »
2004 Avensiste var beyler gayet rahatım onun için  :)
Kalite + Konfor + Güven + Yakıt = AVENSİS ;)

Safkan BEYAZZ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '17
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 24, 2015, 13:54:39 »
Arkadaşlar ilginç bir şey söyleyim bilmiyorum siz farkında mısınız ama yaklaşık 3 yıldır e12 kullanıyorum çocuklardan dolayı eşim ve çocuklar arkada oturuyor .Kışın ben şoför tarafında henüz sıcaktan bunalmamışken arkadan hanım ve çocuklar biz yandık çok sıcak oldu gibi tepkiler alıyorum keza yazında eşim klimayı kapat veya ayarını biraz kıs rahatsız etti diye uyarıyor ama yaz olsun kış olsun ben ne çok yanıyorum ne çok donuyorum yaz olsun kış olsun havalandırma ayarım genelde ön cam ve ayaklar şeklindedir  hava eşit dağılsın diye. Hani o yüzden dir arkada havalandırma var yok aramıyoruz .Olsa tabi daha iyi olur kötü de olmaz

Kullanmış olduğunuz ayar havayı doğrudan arkaya yönlerdiriyor.Genelde arka taraf daha serin oluyor hem cam filmlerinden dolayı hemde ön cam gibi güneş alan bir yüzeyi direkt karşılamadığı için.Ön koltukta klima açıkken bile güneş karşıdan vuruyorsa göğsüm sıcaktan yanıyor ,ama aynı anda arka taraftakiler biz üşüdük diyebiliyorlar.
Corolla 2017 1.6 Advance 1.6 MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 24, 2015, 21:22:15 »
2006 verso .da var ayrıca kapı pandizotlarini söktüm kapıda lambada  var gece.ışık da varmış ya la
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '04
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 26, 2015, 14:23:55 »

bu konuda bende aynı şekilde müzdarip durumdayım. Arka koltuk da oturanlar daha çok serinliyor ve sınıyor olan bize oluyor :olu: o yüzden arka havalandırma kanalına hiiiç ihtiyaç duymadım  :-\