0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi aracın davlumbazlarını traşlamıştık ya sonra beni müdür çağırınca bende apar topar gitmiştim, kiraz erik yemiştik, sucukları mangalda pişirmiştik güzel bir gündü
ya Fatih onu demiyorum ya fişlerin ne olduğunu anlattığımı hatırlamıyorum ya sende amma yaptın haa koskoca günü nasıl hatırlamam ilahi kardeşim ya
ne bilim abi güzel bir gündü
Çavdarlı bayi çıkışlı gibi olmuş adamlar ruhsat kabını vermişler hemenMaşallah abi ya çok temiz, ben eve geldim aman tanrım diyorum sabahtan beri balkondan
2012 nin 10. ayında trafik tescili yapılmış olan aracım , 2015 in 10. ayında ilk muayene olması gerekirken (sıfır aracın ilk muayenesi 3 yıl) ruhsata ne hikmetse 2015 in 5. ayı yazmışlar,
İthal araçların muayene tarihleri gümrükten girdiği tarihten itibaren başlar Mesut.Senin arabanın giriş tarihi de 5'ci ay olduğu için öyle yazılmıştır.Eskiden tescil tarihinden itibarendi.Bir yanlış yok için rahat olsun.Bizim 2012 Ocak trafiğe çıkışlı Yaris'in ilk muayene tarihi Temmuz 2014'dü
Doğuş grubu kazansın diye,F. Şahenk (TÜV TÜRK) parasına daha çok para katsın diye çıkartılmış bir uygulama İşin özeti budur Mesut