0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir şeyi merak ediyorum.Lpgyi taktırdğımızda yol bilgisayarındaki değer, lpg yi mi benzini mi gösterir ?
Ben bunu bir kaç kez denedim. Araç sanki yakıt seçimi yapıyor. Yol bilgisayarını resetleyip,aynı yol ,aynı tarz kullanım,aynı şartlarında 1 hafta benzinde kullandım.ort.yakıt 9 lt.sonra lpg ise 11.5lt. Bunu nasıl yapıyor bilmiyorum .
Van dan sakaryaya 90 km hızla gittim 5.1 ortalama ile arabayı evin önüne park ettim. Son zamlar dahil 30 kuruşun üstünde yakmadım. Araç benzinli ama son zamanlarda lpg düşünüyorum. Van da sağlam lpg ci önerebilecek var mı ?
Van dan sakaryaya 90 km hızla gittim 5.1 ortalama ile arabayı evin önüne park ettim. Son zamlar dahil 30 kuruşun üstünde yakmadım. Araç benzinli ama son zamanlarda lpg düşünüyorum. Van da sağlam lpg ci önerebilecek var mı ?Mesaj Birleştirildi: Kasım 25, 2016, 21:20:06sıfır araçtan sökülmüş çok az kullanılmış ikinci el lpg kiti buldum landirenzo. Söküldüğü araba da corolla . Alınır mı sizce ?
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1 hafta önce sıfır toyota corolla 1.33 life aldım şehir içi benzin yakıt tüketimim yol bilgisayarında 9.1 litre gösteriyor.sakin kullanıyorum arabayı zorlamıyorum.bu değerler çok değilmi arkadaşlar...fabrika verilerinde şehir içi 7.3 yazıyordu.bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.
2015 Haziran-2016 Aralık arası 16000km yol yaptım yakıt fişlerini topladığımda 4658tl benzin almışım buna göre km yaklaşık 0.29 kuruş yakmışım yol bilgisayarında 6.3 lt gösteriyor yaklaşık aynı değerBence düşerebilirsiniz
sizin yakıtınız çok güzel ,ben nasıl düşürecem bu değerlere,yılda 7.000 km yol yapıyorum lpg taktırayımmı diye düşünüyorum..