Son fotodaki jant 4 bijon o olmaz sizin araca, bunlar arasında 1 ama CMS sitesine yada diğer jant sitelerine bakmalısınız
Aynen kaan dün bir jantcıya gittim,çok seçenek vardı çoğu replikaydı,onlarıda tavsiye etmiyorsunuz

çıkma orjinal arıyorum,abi çıkma çok oluyor haber veririz dediler.
Mesaj Birleştirildi: 09 Haz, 2015 12:48
Benim fikrim , hiç biri
Bende aman aman beğenmedim ama ,fazla seçenek yoktu.

Mesaj Birleştirildi: 09 Haz, 2015 12:54
@Yucel Gezgin (31335) 3 ve 4. fotodakiler 4bijon. Aracınız beyaz olduğuna göre bende 1 numarayı tercih ederdim.
Aytaç Hut (27127)Aytaç bey temiz çıkma orjinal bulursam alıcam,siz ne dersiniz?Replikalar çok güzel ama ,işte aması var onlarında
Serviste şuanda bir jant var. 1,33 için getirildi dediler. Bence tekrar servise gitmelisin ve onu da incelemelisin abi. Ayrıca sadece bu 4 model yok. O beğendiğin 3. jantın 16 ve 17' lik olanları ve 5*114,3 bijonlu olanları da var. Hatta 17' olanı Balıkesir Altanda kırmızı premium aurisin üzerinde var. Böyle bir güzzellik yok
Serviste şuanda bir jant var. 1,33 için getirildi dediler. Bence tekrar servise gitmelisin ve onu da incelemelisin abi. Ayrıca sadece bu 4 model yok. O beğendiğin 3. jantın 16 ve 17' lik olanları ve 5*114,3 bijonlu olanları da var. Hatta 17' olanı Balıkesir Altanda kırmızı premium aurisin üzerinde var. Böyle bir güzzellik yok 
Yasin Yılmaz Fidan (23089)Yasin kardeşim bana yakın olduğu için,avcılar sonkara gittim 5 model jant vardı ,siz hangi servise gittiniz ?Ayrıca nasıl bir janttı tarif edebilirmisiniz?Teşekkürler.
Yasin Yılmaz Fidan (23089)Yasin kardeşim bana yakın olduğu için,avcılar sonkara gittim 5 model jant vardı ,siz hangi servise gittiniz ?Ayrıca nasıl bir janttı tarif edebilirmisiniz?Teşekkürler.
normalde, 3. sıradaki jantın 15,16,17 " modelleri mevcut
Yasinin belirttiği de bu
normalde, 3. sıradaki jantın 15,16,17 " modelleri mevcut
Yasinin belirttiği de bu
Kaan Kara (29002)Hocam ;)1.33 ler için getirilen jantı tarif edebilirmisin diye sordum.
Arabaya 17 jant koyunca yüksekliği nasıldı? Spor yay vs. Takilmismi?
hayır değil Kaan
Yasin Yılmaz Fidan (23089) Yasin sanki orjinal jantı gibi gördüm linkte.
Yasin Yılmaz Fidan (23089) Yasin sanki orjinal jantı gibi gördüm linkte.
Abi yarın sırf bu jantlar için servise gidicem
Eyüp abi Auriste yay da vardı galiba çok dikkat etmedim ama onun arka tampondaki siyah yeri de farklıydı. Orjinal spor kiti de takmış olabilirler
@Yucel Gezgin (31335) bey ben en son paylaştığınız resimdeki jantların çıkmasını aldım 2 hafta önce 1300 tlye ve çok şükür temiz çıktı siz de araştırın sahibinden.com dan orda bulabilirsiniz hatta bir auris sahibinin vardı onla iletişime geçebilirsiniz.
Oooo auris fenaymis ates ediyor rengi. Birde cam tavan olaymis cok fena olurmuş
Life ancak bu kadar oluyo Eyüp abi

Ama jantları gerçekten beğendim ben. Sizce 2012 kasa beyaz Aurise nasıl olur bunlar??
Life ancak bu kadar oluyo Eyüp abi
Ama jantları gerçekten beğendim ben. Sizce 2012 kasa beyaz Aurise nasıl olur bunlar??
Yok abi ya gitmez elegant jant diyorum.
Yok abi ya gitmez elegant jant diyorum.
Hepimiz elegant diyoruz ama onu bulamıyorum Balıkesirde. İzmire gidersem çıkmacıları dolaşıcam başka türlü bulamam. Sahibindende olan kişisel ilanlarda da 1500 istiyolar en az. Bu durumda mantık üstteki jantları gösteriyo benim için.
Bence bu jantlar beyaz aurise cok yakışır ama zevk meselesi bu işler.