0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamın aleykümÖnce hepinizin kandili mubarek olsun kardeşler.arabada lpg varsa motor çıkar garantiden sen genede önce bi yetkiliye sor hemen para diye yüklenecek halleri yok elektrik aksam hala garantide olması gerekirsarj motoru modifiyesi ne demek yani hep kızarım kocaman toyota bilmiyo bizim ustalar ondan daha iyi biliyor.bence bi görün derim yetkiliye para istememesi gerek ama istersede bi öğren çoksa bildiğin yere git derimselametle
İlk LPG takıldığında, benim arabada da Brake mrake gibi birşeyler yazıyordu hata kodu olarak, sonra hatayı sildik geçti. Ondan sordum LPG limi diye. Bu arada İsmail hocam, ben 19 Mayıs itibari ile LPG lendim hadi bakalım hayırlısı Aküyü 15 dakika falan çıkartıp hatalar temizlenirse belki çalışabilir
Sarj dinamosu tamir edildi.akü tamamen bitmis.sarj bile olmuyormus.yeni aku ile sorun halloldu.insallah sikinti cikarmaz.zeynel bet sizin arac nasil garantide kalmis.lpg takilinca garanti bitiyor.
Arkadaslar benim yazimi okuyorsunu diymi.diyorum ki periyodik bakimina sokmadim araci.garanti devam etmesi icin 10 bin bakimina sokman lazim.
Teşekkürler Özcan bey.