0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jant fırçasıda olsa tam olur üstad
Balata spreyiyle jantı çıkartmadan balata-disk temizliği yapınca akan pas kir jantın içinde lekeler yapmıştı. Sonaxın bu ürünü ve atasın en güçlü ilacı forlega kullandım banamısın demedi fırça bez ne varsa denedim olmadı. Hatta konu bile açmıştım Birde pasta ile deneyeyim dedim. Ancak pasta ile çıkarabildim Sonax balata tozu gibi hafif kirlerde güzel. Ve tekrar kirlenmeyi geciktirir onun haricinde fotoğraftaki lekeleri çıkarabileceğini zannetmiyorum. Siz direk elinizdeki bir pasta ile işe koyulun fakat çok zahmetli iş... Jantın araları falan uğraştırıyor.
Doğru diyorsun vallahi Kaan, gerekli bir ekipman. Jant aralarına ellerimi sokmaktan ellerim yara bere içinde kaldı. Pasta, sadece vernikli yüzeye uygulanabilir ve gerekli parlaklık sağlanabilir diyorlar, parlama olmuş muydu sende ? Olmazsa yarın MEGUIAR'S COMPOUND ile girişeyim jantlara.
İç kısımları mat olduğu için parlama olmadı. Dış yüzeyinde kir yoktu. İçeri akmıştı hepsi. Pastayı sürtükçe çıktı. Ama jantların üstünde yani ön yüzde vernik vardır tahminimce. Yoksa boya o kadar uzun süre dayanmaz
Mantıklı.Ben sabah before-after yapıp atarım fotoğrafları, bakalım durum ne olacak ?
Alper abinin paylaştığı videodaki sonax mı yoksa ironx mu şimdi:)