0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
400 kilo vardır 500 emin değilim
Biliyorum o aracı carrefour otoparkına bırakmıştı ,genç bir arkadaş ismini unuttum Yükselin araçla mı çıkmışlardı Uludağa.
Abiler kardeşler konu başka yerlere gidiyor ben Aracın Altının sürtmesi Hakkında bilgi almak için açtığım konu dağılıp gidiyor Araçların ağırlıkları ne alaka konu ile ilgili anlayamadım
Aracın ağırlığı yere yakınlığını değiştirmez, üzerine alınan yük arrtıkça yere yakınlaşacağından sürtme olasılığı artar sanırım bu durumun bahsi geçiyor.
Aracin ağırlığı spor yayda ne alaka derken? Acaba neden on taraf yere yakinken arka taraf daha havada oluyor? Arac ve yuk ağırlığı surtme ile dogrudan ilgili ve. Konu dağılmadan tartışılıyor.
hocam bizim araçlar 1100kg değilmi benmi yanlış biliyorum yoksa
Ha tamam. Yay cıkarılıp yerine başka takılıyor. Bu işlerden anlamadığım iyice anlaşıldı. Ama bana biri abi kasis var in de geri bin dese geri binmem o arabaya 😆 yuruyerek giderim daha konforlu.
Bu benim başıma geliyor, teyzemleri evine götürürken kasis gördüm dedim inin, sonra geçtik tekrar binin dediğimde 10 yaşında kız yiğenim, bu araba bozuk hiç sevmedim bi daha da binmem dedi . Haklı mı kendince evet bence hayır