0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evvela cevaplar için ayrı ayrı hepinize teşekkürler arkadaşlar.Biraz duygusal davranıyorum galiba. Yoksa sizin de belirttiğiniz gibi sorunun cevabı belli. Üzüldüm kıza biraz. (Mehmet bey kardeşim, dövemiyoz yani) ilk başta sigortam sizin hasarı karşılamaz, size bu ayki 500tl (tüm maaşımı) vereyim filan dedi. Hala o moddan çıkamadım sanırım. Sonuçta sigortası varsa onun cebinden de çıkmayacak ama yine de hani benden çıkarsa ucuz yer olsun diye panik yapıyor, arapça konuşan bu özel serviste huzurlu hissediyor galiba. Murat bey başlıktaki "Suriyeli" sigorta işlemlerindeki farklılık ve iletişim kuramadığımızı ifade için yazmıştım. Ne anlaşılıyor ki hoş olmasın?
Abi 500 tl maasla calistigina pek inandirici degil. Altinda iyi kotu bir dort tekeri olan araci var. Bu aracinda bir sigortasi var ve bunun karsilamasi gerektigini dusunuyorum.
Konu başlığı hiç hoş değil Suriyeli vatandaş yada başka türden vatandaş fark eder mi? Olayın Suriyeli olmakla alakalı bir durumu yok bana göre
Abi sen merak etme suriyeden ıraktan iran dan buraya gelip sokak ta dilenenler hariç tamamı zengin. Dilenenler hariç çoğu sitelerde oturuyor. Kaldıki senin olay bile kameralı bir sitede oluyor. Bıraksınlar bu 500 tl masalını. Emin ol kira olarakta senin 2 katın kira veriyorlardır. Belki sigortası vs yok ondan tırsıyo olabilir.
Dilenci bizim maasimizdan daha fazla kazaniyor abi
Gecen gun gormustum kucucuk cocuklar ellerinde bi kagit biz suriyeliyiz lutfen yardim edin yaziyodu uzulmustum ama arkadasim var istanbulda oturan zorla harac almaya calisiyolarmis orda falan ulkemizi sonu belirsizGT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Antep te plaka da verdiler 27 SAA DİYE başlıyor.
Antep te plaka da verdiler 27 SAA DİYE başlıyor.Bülent abi çok geçmiş olsun.Abi park sensorunu kirarlarsa onlara odettir .Kırmak büyük marifet .Ama.zor.çıkıyor kavisli orjinal sensörler.Tane de dedikleri gibi 300 turkiyede bazen olmuyor.Ama abi tampon sokulmeden boyanir gibiÇamurluk cekiclenduzelir boyanmadan .Farı da alırsın farba marka