0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim için lastik değişimi kesinlikle olcak çünkü üzerinde takılı olan lastikler 3 senelik ve ömrünü tamamen doldurmuş lastikler ufak kalkışlarda bile patinaja kalkıyolar siz düşünün ama şimdi lastiklere bütçe ayırtsam babama janta 800lira vermek istemez çünkü durumu zorlar biraz malum yazın masraf oluyo biraz ondan bu sefer derki madem iyi lastik alcaz jant almayalım 14inçlik yepyeni lastiklerle devam edelim ben dedim orjinal ebatları 15inç bizimki 14inç falan ikna ettim hem jant hemde 4lastik değiştircez bide daha önce hiç yan sanayı lastik duymamıştım onadamı başlamışlar @Okan Kaçar (26205) .Neyse kısaca böyle bir durumun içindeyiz ya lastiklerde kısıcaz 15inçlik yepyeni jantlarımızı alıcaz yada lastikleri kaliteli alıcaz jant almıycaz alcağımız jantın replikamı orjinalmi olduğundanda emin değilim aslında e12ye yakışcak başka jant önerilerinide bekliyorum sol jantı takmak zorunda değiliz yakışması önemli
hocam 925 çok geldi fiyat olarak 800liradan hesapladık biz ama hemen alma niyetinde değiliz zaten 1-2ay sonraya sadece tavsiye verinde paramızı çöpe atmış olmayalım
hocam marka takıntımız yok arabaya yakışsın yeter cms jantları kötü jantlar değil bence amcam kaç yıl cms fabrikasında çalıştı on numara jantları vardı o zamanlar
anladım bi toyota amblemine aynısı olur yani
peki şuan ne durumda cms jantları siz tavsiye edermisiniz yoksa toyotanınkiler dahamı iyidir
abi bide aldığımız jantın replikamı yoksa toyota üretimlimi olduğunu nasıl anlarım akıllı telefon değilki bu iki menüde gezerek anlaşılsın cmsler ağırlık açısından nasıl hiç yorar diye düşünmedim çünkü