0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam nasıl doğru ölçebilirimki araç 2gündür çalışmıyordu zemin düz yavaşça çıkardım anlamadığım için hemen yatay koyupta fotoğrafını çektim aslında dediğim gibi yağdan yağ ölçmekten falan hiç anlamam babamdan gördüğüm kadarını yaptım nasıl doğru ölççeğimi belirtirseniz anladığım kadarıyla yarın tekrar ölçer fotoğrafını çekerim bana nedense fazla gelmedi 1.000kmde 1lt yakan araçları düşününce az geldi 3000kmde 1lt ama yinede bariz bi yağ yakma var sanırım bakım kartını buldum işte 195400kmde motor yağı polen filtresi tarzı şeyler değiştirilmiş şuanda 200994te
araç 2gün boyunca hiç çalışmamıştı kontrol için aracın çalışmış olmasımı gerekiyor yani o zaman yanlış ölçüm yapmışım ben
biraz araştırmalarım çalışmamış olmasının iyi olduğunu söylüyor ve ben direk o çubuğu çektim baktım silmedim budamı hatalı ölçüme girer acaba
Anladım yarın dikkatlice o çubuğu motor 1gündür çalışmamışken o çubuğu çekip silerim ve tekrar batırıp tekrar çıkarırım öyle bakarım fotoğrafınıda çekerim iç dış temizlik yapıcam zaten babam sevinsin azcık