0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
https://www.youtube.com/watch?v=seq765aXTAw izlemenizi öneririm
Wr G2 de dört mevsim, ama kış özelliği ağır basan bir dört mevsim lastiği. Teknolojisi biraz eskidi artık, üzerine iki yeni model geliştirdiler; All Weather ve Weatherproof.
@Ahmet Acar (32863) benim verdiğim Nokian değeri konu başlığındaki wr g2 ye ait. bu lastik @Alper Sınav (23) beyin belirttiği gibi eski teknoloji ve Nokian resmi sitesinde dahi yok.sizin baktıgınız değer weatherproof'a ait, bu Nokian'ın en yeni dört mevsim lastiğibu durumda Michelin - Nokian karşılaştırmasında Nokian lastiği Wheatherproof olmalı.
Lastik yeterli ısıya sahip miydi peki? Direksiyonda ani kontra hareketi ile viraj döndünüz mü? Panik fren denemesi yaptınız mı? Küçük virajlarda dönmekle test olmuyor malesef
Lastik sıcaktı yoldan gelmiştim, koparmak için kontra verdim fakat bunu fazla yapamıyorum hem arabama hem lastiğe verdiğim paralardan ötürü panik frende ise abs devreye girdiğinden ötürü pek Bi şey anlayamıyorum malesef.Profesyonel imkanlara sahip olup fren mesafesini ölçebilmeyide isterdim
Hem arabaya hemde lastiğe verilen paraları korumak için biraz daha arabayı tanımak gerekiyor. Fren pedalı dipte iken nasıl duruyor? Abs devreye girse bile siz o pedalı sona kadar basmazsanız durmaz malesef Sonra mı ne olur? Arabaya ve lastiğe verilen paraların (Allah korusun) boşa gitme ihtimali ortaya çıkabilir. Fren pedalına basmaktan korkmayın. Tanıyın Kendinize güvenin. Direksiyonu 9:15 te tutun. Direksiyon ile kol açınız 70 derece olsun. Koltuğunuz yatık konumda olmasın. Sıkı olun yani Sonra virajları ve arabayı tanıyın
Kaan bu 9:15 hangi pazisyon ve 70 derecelik açı ne için ?
70 derecelik açı direksiyona hakimiyetimizin daha iyi olması için. kollarımız dümdüz ileri uzanacak şekilde direksiyonu tutarsak ani manevralarda tam hakimiyet kuramayız.
TeşekkürlerYunus Emre ye aracı daha iyi test etmesi için farklı bir şey tavsiye edilmek istenmiş olabilir diye düşünmüştüm.
Bilindik bir lastik olarak Continental ContiPremiumContact5 almanız daha iyi olur bence