0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eminmisin derken...??soledıklerim doru birde yalanmı solıcem..sanki cok buyuk bir ayıpmıs gibi..
yok yalan söylemezsinde çok emin konuşuyosun. Peki sıfır mı aldın aracı yoksa 2. el mi?
araban gerçekten güzelmiş eline sağlık.ama oldum olası gri renge bi türlü ısınamadım bizim eski corollada griydi keşke başka bi renk olsaydı.arabana sadece yay ve sislere xenon takman yeterli çok güzel olur
aracın gayet güzel kardedeşim allah kaza bela vermesin aramıza hoşgeldin...
evet bende onu çpk merak edıyorum...bunun olup olmadığını ogrenmem lazım :)yardımcı olursanız sevinirim...bu arada benim bahsettigim chip box olayu deıl yazılım olarak superchipsten bahsettim:)evet chip powerboxun avantajları var istediğin zaman sök çıkar tak ve yakıt tasarrufuda var ama benim istediğim daha iyi guc elde etmek onun ıcınde yazılım sart bence:)
Kazasız belasız kullanırsın inşallah.Aynı renk D-4D de bende var. Genel olarak araç güzel olmuş. Zaten Auris hakkındada paylaşım yaparız.Fakat iki konu kafamı kurcaladı:3M CAM FİLMİ ÖNLER 1 ARKALAR 2 NUMARA Bundan eminmisin?Benim önler 50 en arka cam sadece 75 ve nerdeyse seninkinin yarısının koyuluğunda.Markasının 3M olduğuna eminmisin?3M'sede hangi seri???İkinci olarak arkadaşlarında dediği gibi aracın sağında özellikle kapılarında bi terslik var. Kazalı değil diyorsan bence bi servise kontrol ettir, menteşesi gevşemiş vs... olabilir. Ön kapı biraz daha sarkık duruyor çünkü...Kazasız belasız sürüşler...
Poliset'de falan çıkmadımı hala acaba?
haklısın guc olarak farkı oluyor ama soylede birsey var herhangi bir sonunda o yazılımı sildirdip tekrardan orjinal yazılımını yazdırman lazım buda ekstradan maliyet bence guc konusu dedigin ne kadar dusuk motordan ne kadar guc almayı istiyorsun yada aldıgım yerde 35 hp aldırırım demisti ama olanlardan mesuliyet kabul etmem dedi eger istedigin buysa chipboxta var bu dedigin ....
sıfır aldım..hatta ankarada alınan ilk auris diyebilirm:)..2007 mayıs:)
hocam beni alakadar etmez ama bu arabayı ben geçen sene Ankara'ya geldiğimde Reis Lider'de sağ taraftan hasar onarımı yapılırken görmüştüm. Bi arkadaşımıza sıfır araç almak için gitmiştik bu arabayı da bahçesinde yada otoparkında öyle bi yerde görmüştük. Hatta iyice de incelemiştik yandan hasarlarda araba ne kadar dağılıyo diye. Şimdi bakıyorum plaka aynı plaka. E arabada aynı renk Auris. E bende gördüğüm bi şeyi hayatta unutmam. Kesin bu arabaydı. Sende kazası yok diyosun. Kafam karıştı valla. Kendime bu konuda olan güvenim azaldı