0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir şeyi merak ediyorum, göbeklerden dönerken yada U dönüşlerinde düz dönüyor musunuz? Ben olsam dönmem de Maşallah maşallah maşallah çok güzel duruyor kazasız belasız kullanın, tekerine taş değmesin Ama biraz detaya ihtiyacı var aracın
Hocam bu c180 lerin 1.6 dizelleri Renault motoru değil mi? Bilginiz var mı?
Araç otomatik vites, zaten manuelden bıktığım için kesinlikle bundan sonra alacağım bütün araçlar otomatik olacak.Yakıt tüketimini ölçmedim denediğim için aracı sabit hızlarla gitmiyorum bu da ney ölçüm vermez.toyotadan sonra kendine ait tabiki sürüş zevki ayrı ama toyota corolla ve avensis var bu araçdan sonra ikisinide kullandım kesinlikle toyota kötü araba değil sürüş zevki olarak söylüyorum,c180 nin ben dışdan grünşünü çok seviyordum ve otomatik oluşu motorun sesi ve sahip olduğum diğer araçlardan daha performanslı olması, virajlar ve fren olarak beni hiç üzecek gibi durmuyor, virajı dönerken arabanın normalde kasası sağa veya sola esneme yapıyor bu araçda ben görmedim virajı alırken kasanında sağ ve sola yatmasını.
uzun zamandır hayalini kurduğum c 180 ni bugün aldım.Toyotadan sonra bakım ve masraf anlamında beni üzmeyeceğini ümit ediyorum.
Arkadaşlar merhaba,konuyu hortlatıyorum ama bir gün belki bir arkadaşımızın işine yaracaktır. Ben az araştırmadım araç almadan önce.hala c 180 de takılı kaldım.Şuan kullandığım 3. c 180 oldu, memnuniyet konusunda sürüş karakterime ve araçtan beklediğim isteklere göre çok iyi uyum sağladığımı söyleyebilirim.Yakıt konusunda lpg ile yakıt sorununu çözdüm yoksa benzin ile sürekli kullanılacak bir araç değil, sürekli kullandığım içinde lpg kesin çözüm oldu.Masraf konusunda ilk bende almadan önce şüphelerim vardı ancak 3 yıl oldu nerdeyse mercedes ile tanışalı, bozulan kırılan bir yeri olmadı, masraf yapmadım rutinlerin dışında.
Mercedes candır. 2010 komp. at. 55.000 km de son 11.000 km, 1 yıllık ş.içi-ş.dışı karışık ortalamam 7.9 lt/100km.Uzun yolda da 4.8 lt/100 km yi gördüm. Gayet makul yakıtı bana göre. LPG düşünmüyorum. Zevkli sürüşler dilerim.