0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Cüneyt Arda (34752) 14 lastik 15 janta uymaz. 15 janta geçecekseniz lastikleri de değiştirmeniz lazım.
Teşekkür ederim arkadaşlar.Peki şu Replica Jant olayı nedir. Web'ten incelediğimde hepey problemli, kırılmış, yamulmuş vs. Replica Jant gördüm. Yan sanayi ürün anlamınamı geliyor acaba, yoksa bir markamadır. Bir türlü ne anlama geldiğini bulamadım Replica Jant'ın.Fakat yinede diyorsunuzki, bilinen marka ürünlerden alın ve yerinden alın yani bayisinden.Saygılarımla.
Orjinali ile aynı görünüme sahip nispeten kullanılan malzemesine göre daha düşük kaliteli jantlara deniliyor. Burada en büyük pazar payı Çin üretimi replikalara ait, kullanılan malzeme daha kalitesiz olduğu için kırılma, çatlama gibi unsurlara daha hassas. Yerli üretimler bu jantlara göre nispeten daha iyi. Örneğin CMS; oto üreticileri ile anlaşarak onlara jant üretiyor, Toyota ile anlaşması var, göbeğe Toyota amblemi basarak jant üretiyor.
@Cüneyt Arda (34752) Yetkili servislerde Toyota amblemli CMS üretimi jantlar zaten satılmakta. 16'lıkları var ama 14'ü var mı bilmiyorum bir sorun isterseniz, ama fiyatı sizin CMS bayisinden aldığınız fiyatın üzerinde olacaktır.
Toyota Yetkili Bayisi 14" Jant için benden 2.050 TL istedi.. Şimdi sordum. Yok artık.... Ellerinde yokmuş, getirtebiliriz dedi. Dedim hiç yormayın kendinizi, ben gider alırım dedim. Nerden alacaksınız dedi, dedim niye bu kadar merak ettiniz ki.. Deyince iletişim koptu orda ... Neyse dediğiniz gibi var diyeceğim ama bu gerçekten inanılmaz bir fiyat farkı demek. Olurda bu kadar olmaz..
Resmen uçmuş bayiler, 2013 yılında 16inch 4 tanesini 800TL'ye aldım bayiden.
Aytaç abi verilen fiyat aksesuar kataloğundaki jantların fiyatı. Senin arabadaki gibi olan jantlar herhangi bir katalogda vs yazmıyor. Hatta o şekilde jant satmayan bayi bile var. Bkz. Balıkesir Altan.İlk gittiğimde sordum. Biz o jantlardan satmıyoruz dediler. Tabi balıkesirde zengin çok orjinal diye yağlayıp 2200 tl yi hissettirmeden kaydırıyolar