0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 yıl Vw.Golf kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ses yalıtımı çok iyi ,kapı ve camları kapatınca dünyayla alakanız kesiliyor ,sağlam ama sorunsuz değil kronik boğaz kelebeği sorunu canımı sıkmıştı biraz ama hallediliyor,2000 model comfortline yağmur sensörü far sensörü kendinden kararan dikiz aynası youş kalkış desteği vb...Rengi bordo iç döşeme bej idi..Kısacası Toyota dan sonra sevdiğim 2.markadır..Mesaj Birleştirildi: Eylül 24, 2015, 00:16:47Bugün aracıma ne yaptım içini dışını bu sefer kendim yıkadım, o kadar emek ben arabayı yıkarken garajımda ,yağmurun yağdığını geç farkettim sonrada çıkıp yağmur banyosu..
soldan direksiyondan ehliyet almış biri sağdan direksiyonlu aracı kullanabiliyor mu ? meraktan soruyorum.
Ruhun japonsa sıkıntı yok . Aman deyim Almanlara kaptırma o ruhu . Kardeşim okulu ne yaptın ? Kalacak yeri ayarladın mı ?
1. vitese takmak için kolu en sola itmek nasıl bir duygu? [emoji4]
Kimseye tavsiye etmedigim bir duygu
gaz fren yeri değişiyor mu
Konu başlıktan sapmış ama devam ettirelim.Yağmur yağdığı için bugün marşına basmadım, yerlerin kurumasını bekledim. Şimdi inip yağmur sonucu jantlarına sıçrayan çamur taneciklerini temizleyeceğim, bayram böyle birşey olsa gerek.
Abi ev fiyatlarinin baslangici 35bin sterlin. 50 bin tl hazir vardi geri kalani kredi cekilecekti. fakat 40 bin sterlinden asagi temiz 1+1 cok zor bulunuyor idi. Okula yaklasik 20 dk araba mesafesinde yeni insaa edilmis yurt denk geldi. Tek kisilik oda aldim. Odada mutfak, banyo tuvalet, tv, yatak, calisma masasi vs var. 2500 euro 10 aylik tuttuk. Istanbulda muteahite verdigim insaat halinde daire var. Haziranda bitecek. Onu satip hic krediye girmeden burdan alirim.
Aracıma 3D havuzlu bej renkli paspas aldım 125 tl birde balık sırtı orjinal beyaz orjinal renginde 30 tl ikiside mükemmel oldu.Ama 3D paspasa dahada çok hasta oldum adamlar yapmış yani cuk diye oturdu resimleride yarın atarım işallah..
Güle güle kullanın. Nerden aldınız. Ürün linki mevcutmu ?