0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
önce yüklyeceğin fotoyu www.hizliresim.com adresine yükle sonra verdiği linki buraya kopyala/yapıştır olacak.
Talat yeri dediğim işlemi yapmana çok müsait göğsün birleşme noktası ile havalandırma ızgarası olan bölgeyi zaten tam yeri folyo kaplama yaptırabilirsin hem görüntüden kurtulmuş olursun hem de oraya piyano black bir uygulama yaptırırsan farklı bir görüntü olur
Yücel abi piano black araştırdım biraz hatta benim araç comfort kapilardaki kolcaklardaki plastik kalitwsi beni rahatsız ediliyor oralada piano black yaptirsam dedim ama hiç olumlu yoruma rastlamadım .Silmekle kılcal cizikler le doluyor deniliyor.
Talat kaplama her renkte ve her tonda oluyor mat siyah kaplat kardeşim veya istediğim bir tonun matını kaplat sıkıntı olmaz piyano black sadece bir öneri istersen desenli olanları da var .Birde bu kaplamalar araç dış yüzeyleri için olduğu için hayli dayanıklı oluyorlar güneşten veya farklı şeylerden hemen deforme olmazlar olsa da tekrar kaplatırsın en fazla
Talat bu uygulamayı kendin bile yaparsın kardeş çevrende reklam işi yapan firma dükyan çoktur oraya uygun ölçülerde al o çerçeve gibi duran yer zaten şekil belli kes yapıştır kardeşim .Tabi karar senin Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2015, 09:15:38Kerem bey Talat a anlattığım şeyi sizde yapabilir veya yaptırabilirsiniz boyadan daha zahmetsiz ve daha kolay
nerelerden bulabilirim bu kaplamayı?
@Kerem Kasın (34164) Karbon folyo kaplamalar var aşağıdakiler örnek. O kısma veya tamamına düşünebilirsiniz.http://www.hepsiburada.com/liste/carbon-folyolar/department.aspx?categoryId=20024968
Siyahından sipariş verdim 1 tane. inşallah işimi görür.
kaplamayı yaptıysanız görsel koyabilir misiniz ? kerem bey
Gayet guzel durmus hocam ben bizim e12nin klima ayarlarinin oraya dusunuyom kismet GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi