Ya bu ay yaptıracağım, ya da Haziran ayında tatil dönüşü. Haziranın ilk haftası aksilik olmazsa iki haftalık iznimin ilk haftasını kullanmak üzere tatile çıkıyorum. Mayıs ayında yaptırmazsam tatil dönüşü yaptıracağım.
Hayırlı olsun.
Güzel ve kaliteli durmuş. önemli bir eksiklik bizim gibi 1.33 lerde olması gerekli. Resmen orjinal deri direksiyon olmuş.
Birkaç sorum olacaktı . Acaba direksiyonun görünmeyen arka kısmında herhangi bir açıklık yada tutma yerlerinde eline gelen bir kapartı varmı.
Uzun soluklu kullanımda terleme yada elimizi rahatsiz edecek bir durum olurmu. Deri ne derisi bilginiz varmı? Pürüzsüz mü?
Hayırlı olsun.
Güzel ve kaliteli durmuş. önemli bir eksiklik bizim gibi 1.33 lerde olması gerekli. Resmen orjinal deri direksiyon olmuş.
Birkaç sorum olacaktı . Acaba direksiyonun görünmeyen arka kısmında herhangi bir açıklık yada tutma yerlerinde eline gelen bir kapartı varmı.
Uzun soluklu kullanımda terleme yada elimizi rahatsiz edecek bir durum olurmu. Deri ne derisi bilginiz varmı? Pürüzsüz mü?
arka kısmındada aynı görüldüğü gibi dikiş var.eski direksiyonu artık unutun yapıştırıcı sürülüyorçnkü.ama şöyle bi durrum var yapan ustada örnekleri var 4 yıl önce yapılan direksiyon bile deforme olmamış parlatıcı felan sürülmedikce sorun yok.nemli bezle silin diyor.direksiyon sökülüyor sadece simidine uygulama yapılıyor herhangi bir rahatsız edici ne arkada ne önde yok .içiniz rahat olsun mukemmel bir goruntusu var.deriye gelince mercedeste deri diye kullanılan deriye yakın bir malzeme oldugunu soyledi usta.ki zaten tutsanız direksiyonu o kalite ve yumuşaklıgı hisedebiliyormusunuz.isterse plastik olsun bilmem orasını ama kaliteyi hisettiriyor

170 tl fiyat ise inanın hiçbirşey bana göre fiyat cok uygun.
Ya çok merak ettim, direksiyonun eski halini. Eskiden nasıl bir direksiyon vardı?
ayrıca bir bilgi daha vereyim tüm arkadaşlara .renk siyah değil arabanın göğüs kısmındaki kaplamayla birebir aynı antresit rengi yani griye dönük .bu kaplama da zaten birebir aynı sanki sonradan yapılmamış orjinal çıkışı bu şekildeymiş gibi duruyor.kaplamanın dokusu ve rengi birebir aynı.aracınızın içi bej ise bence krem rengi ip kullanılabilir.ben takım gibi gözüksün diye sırf o dikiş deseni için vites körüğünüde yaptırıcam o gün zamanım yoktu diye kaldı ozaman daha harika olacak ve yine aynı renk ip kullanıcaz.
Mesaj Birleştirildi: 02 May, 2015 22:37
Ya çok merak ettim, direksiyonun eski halini. Eskiden nasıl bir direksiyon vardı?
abi ne sen sor ne ben soliyim .şu kadarını bilin bu araca hiç yakışmayan bir direksiyondu.üretan direksiyo diye geçiyor.ve biraz ince .bu uygulamadan sonra hafif kalınlastıgında adeta bir spor arac kulanıyormus gibi oluyor.
Mesaj Birleştirildi: 02 May, 2015 22:41
bakınız eski direksiyon bole bişeydi.
Yasin bey ayrıntılı cevaplar için teşekkür ederim.
Cidden göğüste kullanılan malzeme ile aynı ise süper. fotolarda zaten belli oluyor. orjinal gibi çıkmış 170 tl zaten çok uygun.
bir soru hakkım daha varsa onuda kullanmak istiyorum.
Acaba kaplanan derinin delikli olanı varmıdır?
Daha spor duruyor.
Cidden göğüste kullanılan malzeme ile aynı ise süper. fotolarda zaten belli oluyor. orjinal gibi çıkmış 170 tl zaten çok uygun.
hocam birebir aynı dokunun oraya hani biraz yumusak ve esneklik hissi varya direksiyondada aynısı oluyor birebir aynı malzeme. tabiki dilediginizi sorun arkadaslara fikir olsun diye koyuyoruz fotografları buraya rahat olun.

Mesaj Birleştirildi: 02 May, 2015 22:52
Daha spor duruyor.
var delikli olanıda oraya giderseniz yada nerde yaptırıcaksanız vazgecersiniz bu şekil daha iyi oldugunu sizde anlarsınız:) ama zevk meselesi delikli deride var fakat tavsiye edilmiyor erken deforme oluyormus .
Daha spor duruyor.
Altına yapıştırıcı sürdüğünden pek güzel olmaz herhalde delikli olan

Eski hali evladiyelik olanlardan herhalde, bozulma kazınma vesayre yapmazlardan. Ben yeni halini baya beğendim, çok şık durmuş adam işinin ehliymiş. 4-5 saatini ayırmıştır herhalde bu işe
Yeni iletileri okudukça bakıyorum maşallah çok hoşuma gitti,gerçekten on numara direksiyonla doku farkı bile yok simidin derisinde
Altına yapıştırıcı sürdüğünden pek güzel olmaz herhalde delikli olan 
Eski hali evladiyelik olanlardan herhalde, bozulma kazınma vesayre yapmazlardan. Ben yeni halini baya beğendim, çok şık durmuş adam işinin ehliymiş. 4-5 saatini ayırmıştır herhalde bu işe
3 buçuk saat felan sürüyor direksiyon çok zor cıktı yoksa 3 saate hallolur ama işcilik baya zahmetli aynen.
Mesaj Birleştirildi: 02 May, 2015 23:47
Yeni iletileri okudukça bakıyorum maşallah çok hoşuma gitti,gerçekten on numara direksiyonla doku farkı bile yok simidin derisinde 
eyvallah hocam
orijinal inden daha iyi olmuş gönderin toyotaya makyajda bunu kullansın
Gayet Güzel Olmuş. Allah Hayırlı Etsin.
hocam ellerinize sağlık çok güzel olmuş. mavide çok güzel olmuş.
internette 10 lira civarında satılıyor bu ürün.dikiş için çok fazla işçilik almışlar.170 tl çok fazla bence.alın kendiniz dikin 1 saatinizi alır.ben öyle yapmayı düşünüyorum.
internette 10 lira civarında satılıyor bu ürün.dikiş için çok fazla işçilik almışlar.170 tl çok fazla bence.alın kendiniz dikin 1 saatinizi alır.ben öyle yapmayı düşünüyorum.
10 lira olan dandik ve araca uygun olmayan modeli. Çok sırıtıyor saçma duruyor araca özel olmayan universal modeller.
Hocam ben 80TL ye yaptırdım . İşçilik dahil. Çok memnunum. Çeçen direksiyon dikim isimleri. İsterseniz iletişim bilgisi de paylaşırım. İnstagram sayfaları @dikmedireksiyon_kılıf