0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun. Güzel ve kaliteli durmuş. önemli bir eksiklik bizim gibi 1.33 lerde olması gerekli. Resmen orjinal deri direksiyon olmuş. Birkaç sorum olacaktı . Acaba direksiyonun görünmeyen arka kısmında herhangi bir açıklık yada tutma yerlerinde eline gelen bir kapartı varmı. Uzun soluklu kullanımda terleme yada elimizi rahatsiz edecek bir durum olurmu. Deri ne derisi bilginiz varmı? Pürüzsüz mü?
Ya çok merak ettim, direksiyonun eski halini. Eskiden nasıl bir direksiyon vardı?
Yasin bey ayrıntılı cevaplar için teşekkür ederim.Cidden göğüste kullanılan malzeme ile aynı ise süper. fotolarda zaten belli oluyor. orjinal gibi çıkmış 170 tl zaten çok uygun. bir soru hakkım daha varsa onuda kullanmak istiyorum.
Yasin bey ayrıntılı cevaplar için teşekkür ederim.Cidden göğüste kullanılan malzeme ile aynı ise süper. fotolarda zaten belli oluyor. orjinal gibi çıkmış 170 tl zaten çok uygun. bir soru hakkım daha varsa onuda kullanmak istiyorum.Acaba kaplanan derinin delikli olanı varmıdır? Daha spor duruyor.
Altına yapıştırıcı sürdüğünden pek güzel olmaz herhalde delikli olan Eski hali evladiyelik olanlardan herhalde, bozulma kazınma vesayre yapmazlardan. Ben yeni halini baya beğendim, çok şık durmuş adam işinin ehliymiş. 4-5 saatini ayırmıştır herhalde bu işe
Yeni iletileri okudukça bakıyorum maşallah çok hoşuma gitti,gerçekten on numara direksiyonla doku farkı bile yok simidin derisinde
orijinal inden daha iyi olmuş gönderin toyotaya makyajda bunu kullansın
internette 10 lira civarında satılıyor bu ürün.dikiş için çok fazla işçilik almışlar.170 tl çok fazla bence.alın kendiniz dikin 1 saatinizi alır.ben öyle yapmayı düşünüyorum.