0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kendimi detaycı bilirdim ama pes... inşaallah halledersiniz ancak bu kadar küçük şeylere takılınca hayat çekilmez olur.
çok önemli bir noktaya değinmişsiniz , Corolla kullanıcıları araçtan zevk almak yerine sağına soluna takılıyorlar. araç içinde sürekli arayıştalarben aldığımızdan beri biliyorum elimle zorladım da düzeltilir mi diye, ama sorun gözüyle bakmadımkeyfini sürün araçların
bende ilk günden beri farkındaydım ama gerek duymadımbelki yaza sıkıntıdan söylerim bu arada dikkatinizi nasıl çekiyor? yolcu olduğunuz esnada mı?
mevzu bence detaycılık değil ki ,aracı alınca tanımamak sıkıntı oradan kaynaklanıyorel frenini tam indirmeden hareket edersek aracın nasıl tepki vereceğini bilmeyen çok kişi vardır bence
Çirkin duruyo ama bence düzeltilmeli Mesaj Birleştirildi: Nisan 19, 2015, 23:51:57Sürücü ve ön yolcu tarafında çok bariz fark ediliyor ancak arka koltuktan hiç bakmadım Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2015, 00:09:42bence bunu cehalete bağlamak şık olmamış .
Merhaba , 2013 model 1.33 life kullanıcısıyım.Bende de aynı sorun vardı. Servis tarafından garanti kapsamında değiştirdiler.
Broadwayler ve Torosların 60.000 TL civarı olduğunu hatırlayamadım İşsiz ve Zengin adamlar demek ki çekilmez oluyorlar ha Yasin Bu arada bende sıfır araba almış olsam bu kadar para vermiş olsam her yerine bakardım ve lafımı da ederdim. Allahtan 2. el almışım ki, herhangi bir kusurda önceki sahibine sarıyorum, yoksa Toyataya sarardım. Ha TOYOTA Firması ALİ AĞAOĞLU gibi gelip, kardeşim arabama laf etme, verin parasını şunların gitsinler alın arabalarını dese 1 sn. durmamNot: ALİ AĞAOĞLU ve DERNEK baskını videosu , paranla rezil olmak TAGleri