0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar arabanın üstünde bridstone lastikler olacak lastik satan komşum var continental satıyor hiç kullanmadan takas etmeyi düşünüyorum bridstonelar hem daha sert hemde fazla yol sesi yapıyor diye biliyorum sizce mantıklı olur mu?
yokohoma:+direksiyon tepkisi süper+yüksek hızdaki güven+kullanım ömrü+yazın asfalt sıcağından ses yapmıyor-yere tükürsen afallıyor-en ufak karda bile gidemedi veya saçmaladı (michelin energy saver bile daha istikrarlı idi)-güven vermiyorMichelinYumuşaksessizdaha konforluyazın müthiş ses yapıyor sıcak asfalttaömrü kısadaha nazikBütün yazdıklarım benim sürüş zevkime göre,kimi sert lastik sever kimisi ise yumuşaklastiklerim 35.000 de daha rahat 15.000 gider ama ben o kadar gitmesini beklermiyim o muamma
biraz performansı seviyormuyuz?
Kendi aracıma ve 6 ay sonra babama aldığım Corollayada hemen CPC5 değişimi yaptık, ve iyiki yapmışız.Önceki aracım Corollada kıyamayıp değişim yapmamıştım ama 1. yılın sonunda aracın torpidosu dansöz gibi olup ve direksiyon tıkırtı sesleri dur durak bilmeyince acilen Continentale geçip gelen sesleride yok etmek için boş uğraş vermiştim.Malesef ülkemizin yolları mükemmel değil, en iyi şehir yollarında bile sürpriz yüzeyler ve çukurlar çıkabiliyor.Elbette bu bir zorunluluk değildir ama şu an bahsi geçen 300TL için kaçırılmayacak bir durumdur.Kaliteli kösele ayakkabı ile koşmak yerine kaliteli spor ayakkabı ile koşmak gibidir.
selam Tekin abi, burdan mahsuru yoksa yeni corolla için, en beğendiğiniz lastiği yazar mısınız lütfen.
eskiden olabilirdi ama performans motorda başlar benim için yani oda 3.5 motor 400 bg minimum demek ))) (benim için)
Beyler bu gün aracımı teslim aldım araç çok yumuşak geldi lakin bridstonelar arabanın karakterini bozuyor yarın kesin değişim yapıcam continal premium contact 5 ile