Gönderen Konu: Toyotaclubtr tişört organizasyonu(Bağışlarda Toyotaclubtr açıklaması gereklidir)  (Okunma sayısı 17777 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
zamanında düşünülen ve  atılan temelleri  bir bir gerçekleştirmek için çaba sarf eden ve bu çabaya destek veren tüm üye arkadaşlarada  çok teşekkür ederim..başarılarınızın devamını dilerim..;) harika olmuş..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Bağışı  losev e mi direkt yapıyoruz.İban  numarası veya nasıl  yapacaz .Konuya çok da mudahil değilim açıkçası
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
Tuncay abi, asagidaki ziraat bankasi iban numarasina alici adi LÖSEV, aciklama kismina toyotaclubtr.com yazarak gonderebilirsin.

TR46 0001 0009 2003 4585 1850 07

Sent from my Note 4 using Forum Fiend

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Açıkçası bireysel yapmayı düşünüyorum ufuk.Ama  bu şekilde bir organizasyon  yapılması çok güzel .İlerletilebilir aslında.
Kişiler çalıştığı isyeri cevresi miktar önemli olmadan toplanıp loseve  yatiralabilir .T shirt falan önemi yok.
Çocuklara geleceğimize sahip çıkmalıyız.Allah kimseyi evladi ile hele böyle bir hastalık la sınav etmesin.Allah hepsine şifa versin.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
Biraz önce bende bağışı lösevin sitesinden yaptım fakat açıklamalar kısmı çıkmadığı için forum ismini giremedim maalesef. :(
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
Tuncay abi seninleyim, T-Shirt, atlet, şort bahane tabi ki. Bu sadece forumda birlikte hareket edebilmek amaci ile yapilan bir faaliyet ve cok guzel bir faaliyet.

Bu tur faaliyetlerin ilerletilebilmesi, gelistirilmesi ve daha kurumsal bir hal alabilmesi gerekli.

Sent from my Note 4 using Forum Fiend

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
Bu unutkanlık ne olacak bilmiyorum.Dün bende açıklama bölümüne forum ismi yazmayı unuttum evraklara adımı yazmayı unuttuğum gibi :(  Herkesin eline ve yüreğine sağlık saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
 Arkadaşlar, bildiğiniz gibi başka bir yol da izlenebilirdi. Tişört başına bir fiyat belirlenir(ilk listede makul görülen fiyatlar da tartışılmıştı) ve bunun karşılığında tişörtler yollanırdı ve bağışı da Toyotaclubtr yönetimi yapardı toplanan meblağ ile. Ama bence şu anki şekli ile daha anlamlı, nasıl bir araya gelinebildiği ortaya konmuş oluyor. Bireysel bağış için de bir engel yok, hatta bir çok kişi bunu yapıyor zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
Biraz önce bende bağışı lösevin sitesinden yaptım fakat açıklamalar kısmı çıkmadığı için forum ismini giremedim maalesef. :(
Cavit bey bende az önce yaptım açıklamalar bölümü yok .Ad soyad kısmına Toyotaclubtr  eklemek gerekiyormuş.Bende adımın yanına yazdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
Kimi ekranlarda açıklama bölümü çıkıyor arkadaşlar. Bu ekranı görüp işlemi gerçekleştirmek gerekli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 572 kere teşekkür etti
Hakan bağışı yaptım ,müsait olunca yollarım bilgileri .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
@Hakan Öztürk (3676) Bey, dekontu tekrar e-posta ile gönderdim. Alamazsanız da sıkıntı değil. En azından hayırlı bir iş yapmış olduk. Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
@Hakan Öztürk (3676) abi, ben şahsen forum kullanıcılarının böylesine güzel bir hareket için sadece t-shirt alabilmek adına belirlenen minimum miktarı göz ardı edeceklerini düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
@Hakan Öztürk (3676) Bey, dekontu tekrar e-posta ile gönderdim. Alamazsanız da sıkıntı değil. En azından hayırlı bir iş yapmış olduk. Teşekkürler.
Dekont ulaştı bana, özelden adres gerekiyor sadece. Beden de adres yollarken teyit edilebilir Mustafa.

@Hakan Öztürk (3676) abi, ben şahsen forum kullanıcılarının böylesine güzel bir hareket için sadece t-shirt alabilmek adına belirlenen minimum miktarı göz ardı edeceklerini düşünüyorum.
Aklen ve kalben bu düşünceyi savunuyorum ben de Ufuk 'cuğum. Gerçekten meşakkatli ve maliyetli bir süreç bu tedaviler herkesin bildiği gibi. Burada gösterilen birliğin, maddi yönünün yanınında, manevi yönü de var. Sonuçta bu sosyal, insani sorumluluktur da.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
 Ekran görüntülerinde Toyotaclubtr açıklamasını yapamayanlar Lösev'in email adresine bağış numaraları ve ad-soyad gibi bilgiler ile Toyotaclubtr organizasyonu yolu ile yaptıklarını bildirebilirler email yolu ile. Yoksa arada tutarsızlıklar oluşacak arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 572 kere teşekkür etti
Bilgileri yolladım,tişört bedenini yazmayı unuttum Hakan .,kendine hangi beden olursa onu yollarsın,yada ilk buluşmada .. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Ekran görüntülerinde Toyotaclubtr açıklamasını yapamayanlar Lösev'in email adresine bağış numaraları ve ad-soyad gibi bilgiler ile Toyotaclubtr organizasyonu yolu ile yaptıklarını bildirebilirler email yolu ile. Yoksa arada tutarsızlıklar oluşacak arkadaşlar.

Biraz önce bağışın toyotaclub.tr adına yapıldığını ve düzeltmeleri için löseve mail attım. !!!

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 572 kere teşekkür etti
İyi yapmışsınız .Bu biraz kafamı karıştırdı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Benimde iki gündür kafam karışıktı üç defa girip açıklama kısmını görmeyince hep vazgeçtim sonunda lösev sitesinden bağışı yaptım ama kendi adıma oldu. :argh: akşam üzeri lösevden bağış ile ilğili mail gelince toyotaclub.tr adına düzeltmeleri için tekrar mail attım inşallah düzeltirlerde organizasyon sekteye uğramaz. :(