An itibari ile elime ulaşmış durumda.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Elime ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkürler
Benimkiler de ulaştı, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Nasip olursa yıkayıp ütüleyip ailecek resim paylaşacağım en kısa sürede.
Merhaba Arkadaşlar,
Ankara'da talep edenlere ulaştırmak için Ahmet bir miktar t-shirt'ü bana ulaştırdı. Elimde 2 şer adet M/XL ve 1 adet XXL t-shirt mevcut. Lösev bağışını yapan Ankara'lı arkadaşlara benimle irtibata geçerse bir şekilde t-shirt'ü nü teslim ederim.
Selamlar.
Kargo mesajı geldi Teşekkürler. Yarın elime ulaşır inşallah.
Şimdi bunları giyip, buluşmaya gelmek gerekiyor.
Şimdi bunları giyip, buluşmaya gelmek gerekiyor.
Hakan abi ben devlet memuruyum. İstanbul içi mesai dışında ilave çalışma şekli olmadığı sürece yapılacak olan organizasyonlara katılmak için elimden geleni yaparım.
Ankara'dan isteyen yok mu arkadaşlar?
Hakan abi ben devlet memuruyum. İstanbul içi mesai dışında ilave çalışma şekli olmadığı sürece yapılacak olan organizasyonlara katılmak için elimden geleni yaparım.
İstanbul'a yakın yerlere, genel ve gezilecek yerleri de kapsayan buluşmalar yapıyoruz Mehmet. Zaten uygun bir zamana yine organize olmak lazım güzel bir yer için.
Ankara'dan isteyen yok mu arkadaşlar?
İstanbul, İzmit, Bursa katılımı oldukça iyiydi ama, Ankara'dan çok kişi olmasına rağmen biraz az kaldı sanki. Eminim oradaki arkadaşlar da katılacaktır bu organizasyona.
Sonuçta o kadar üye ve daha da ilerisi, tshirt talep eden, organize olmak isteyen arkadaşlar vardı. Yakında sayfada yazılarını görürüz diye düşünüyorum.
Bu organizasyonda emegi gecen herkese tesekkur ederim. Katilim devam ediyormu bilgilerinizi rica ederim.
Bu organizasyonda emegi gecen herkese tesekkur ederim. Katilim devam ediyormu bilgilerinizi rica ederim.
Aksi belirtilene kadar katılım devam ediyor.
Bizde alabilir miyiz tişört ?
Tabi ki de. Alınması için gerekenler önceki sayfalarda paylaşılmıştı. Kısaca tekrar edersek; Lösev 'e, toyotaclubtr açıklamasını barındıran(ister bağış sayfası açıklama bölümünde, ister adres ya da soyad bölümünde toyotaclubtr yazarak) bağış yapılması gerekmekte. Sonrasında bağış ekran görüntüsünü, özel mesaj yolu ile herhangi bir yöneticimize göndermeniz ve yanında beden bilgileri ile adres bilgilerini eklemeniz yeterli olacaktır.
Tişört elime ulaştı. Bu işte emeği olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Uygun zamanda fotoğraf paylaşırım.
Benim tişörtüm de elime ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkürler. İyiki varsınız.