Gönderen Konu: Aracınızın karakteristik özelliği?  (Okunma sayısı 3559 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Doğa Fotoğrafçısı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 83000
  • Model Yılı: '11
  • 149 kere teşekkür etti
  • 51 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracınızın karakteristik özelliği?
« Yanıtla #20 : Nisan 10, 2015, 16:26:02 »
dün farkettim, arka camın üst ortasında kanatlı bir türk bayrağı arması varmış :D bir de arka yolcu kapıların kelebek camlarında apple amblemi var :D hiç aplle cihazım olmadı ama arabamda amblemi var :D bir de bozuk yollarda gelen takır tukur sesler  :rofl:
2011 MODEL TOYOTA COROLLA 1,6 COMFORT EXTRA TAM OTOMATİK

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 10, 2015, 16:26:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 10, 2015, 17:08:26 »
Corollanın en karakteristik özelliği bozuk yolda takır tukur etmesi sanırım :)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 10, 2015, 17:09:26
yeni corollada follow me home özelliği de varmış , geç öğrendim :)
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 10, 2015, 18:13:39 »
Benim aracımın en karakteristik özelliği, çok alıngan olması. Geçen giderken "yahu bıktım senin şu tıkırtılarından" dedim, küstü,çekti kenara, ne dediysem kalkmadı yerinden. huy işte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 10, 2015, 20:12:26 »
Arada açık unutulabiliyor ya benim arabam çoğu zaman açık olabiliyor en basitinden dün okula park ettim akşam geldiğimde kapı açıktı eve gittim park ettim sabah okula giderken kapı yine açıktı :)
Seninki gene iyiymiş.Ben sağ arka kapı komple açık kapıyı uzaktan kilitleyip gitmişim bayağı bi zaman sonra aracın yanına geldim arka kapı açık duruyor  :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 10, 2015, 22:42:35 »
Seninki gene iyiymiş.Ben sağ arka kapı komple açık kapıyı uzaktan kilitleyip gitmişim bayağı bi zaman sonra aracın yanına geldim arka kapı açık duruyor  :wacko:
Kışın botlarımı gitmek için bagajı açtım giydim arkadaşın arabasına bindim 3-4 saat sonra geldim bagaj kapağı açık bana bakıyor bagajda fotoğraf makinem tripodum polisaj makinem 500 liraya yakın polisaj malzemesi içeri girseler teyp kolçakta cüzdan ne arasanız ama herşey yerinde duruyor ucuz atlattım :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 11, 2015, 09:27:42 »
Kışın botlarımı gitmek için bagajı açtım giydim arkadaşın arabasına bindim 3-4 saat sonra geldim bagaj kapağı açık bana bakıyor bagajda fotoğraf makinem tripodum polisaj makinem 500 liraya yakın polisaj malzemesi içeri girseler teyp kolçakta cüzdan ne arasanız ama herşey yerinde duruyor ucuz atlattım :)

Seçkinim bence bia  önce doktora gitmen gerekiyor. Nedir hocam bu unutkanlık. Yoksa hırsızlar ooo Seçkin abimiz bize hediyeler almış diyip seni  malzemeleri götürecek haberin olsun :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 11, 2015, 09:32:18 »
Kumandasının kilit açma düğmesine basınca sadece şoför kapısı açılıyor. Diğer kapılar için bir kez daha basmanız lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Nisan 11, 2015, 11:03:43 »
Seçkinim bence bia  önce doktora gitmen gerekiyor. Nedir hocam bu unutkanlık. Yoksa hırsızlar ooo Seçkin abimiz bize hediyeler almış diyip seni  malzemeleri götürecek haberin olsun :)
Aslında unutkanlık değil biraz umursamazlıktan oluyor bagajı kapattım ama arkama bakmadan arkadaşın arabasına bindim meğerse tam kapanmamış :) 2 gün önce arkadaşı gördüm scroccoya bincem diye koşa koşa gittim arabayı kitlemediğim arabaya binince aklıma geldi dönüp kitlemedim okul bbg gibi. Her yer kamera bişey olcağını sanmam :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 935 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 11, 2015, 13:16:58 »
Komşularımın istikrarlı bir şekilde araçlarının kapılarını açarken benim aracıma kendi araç boyalarını geçirmesi sonucu aracımın yanlarında gökkuşağı gibi renklerin olması artık bende onlara kendimi hatırlatmak unutturmamak adına bende onlarda iz bırakıyorum geçinip gidiyoruz işte
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 11, 2015, 15:07:33 »
Benim arac jantlari, XRS body kit ve renginden dolayi digerlerinden kolayca ayirtedilebiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Nisan 15, 2015, 18:14:55 »
bugünde bir olay başıma geldi. sınavdan çıktım elimdeki kalem cüzdan vs cebime koyuyum diye elime baktım optik form koşa koşa gittim hocaya teslim ettim ve kaçtım :) otoparka yürüdüm bir baktım her zmanaki toplanma noktamızda arkadaşlarım yok ve telefonum çaldı arabamın başına yöneldim her kapısı açık ve arabanın içinde 4 kişi var :) bu unutkanlık birgün başıma dert olacak da bakalım :)
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 15, 2015, 20:48:17 »
bugünde bir olay başıma geldi. sınavdan çıktım elimdeki kalem cüzdan vs cebime koyuyum diye elime baktım optik form koşa koşa gittim hocaya teslim ettim ve kaçtım :) otoparka yürüdüm bir baktım her zmanaki t 8-)oplanma noktamızda arkadaşlarım yok ve telefonum çaldı arabamın başına yöneldim her kapısı açık ve arabanın içinde 4 kişi var :) bu unutkanlık birgün başıma dert olacak da bakalım :)

Bu tarz olayların 2 türlü açıklaması var ya aşıksın yada format vaktin gelmiş :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 355 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 15, 2015, 21:20:45 »
2 tamponda envayi çeşit çizik,taş izi,sürtmeler var.Bu onun karakteristik özelliği,diğer yerleri cillop gibi. :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 15, 2015, 21:49:49 »
bugünde bir olay başıma geldi. sınavdan çıktım elimdeki kalem cüzdan vs cebime koyuyum diye elime baktım optik form koşa koşa gittim hocaya teslim ettim ve kaçtım :) otoparka yürüdüm bir baktım her zmanaki toplanma noktamızda arkadaşlarım yok ve telefonum çaldı arabamın başına yöneldim her kapısı açık ve arabanın içinde 4 kişi var :) bu unutkanlık birgün başıma dert olacak da bakalım :)
Aman abi telefonu falan unutursun ugras dur 5 gundur iphone 5 ariyorum icloud ta  kafayi yemek uzereyim dikkat et :)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2015, 07:58:39
E12 leri benim e12 imden ayiran bir ozelik herhalde benim gibi bir şoför babam direksiyondaysa pek bi farki olmuyor digerlerinden 11 litre yakit 100 km de  aralara girip cikan bir e12 gorurseniz o benimdir :rofl:
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Nisan 15, 2015, 22:10:21 »
E12 leri benim e12 imden ayiran bir ozelik herhalde benim gibi bir şoför babam direksiyondaysa pek bi farki olmuyor digerlerinden 11 litre yakit 100 km de  aralara girip cikan bir e12 gorurseniz o benimdir :rofl:
Benimkiyle karistirmasinlar senin araci. bugun bayrampasadan fsm koprusunun bitisine kadar trafikteydik dur kalk 9.1 litreyi gordu en yuksek. Eve geldigimde 8.5 ile kontak kapattim :) 
Artik boyleyiz :D
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Nisan 15, 2015, 22:12:32 »
Benimkiyle karistirmasinlar senin araci. bugun bayrampasadan fsm koprusunun bitisine kadar trafikteydik dur kalk 9.1 litreyi gordu en yuksek. Eve geldigimde 8.5 ile kontak kapattim :) 
Artik boyleyiz :D
Benimki benzinde 10 11 litreyi goruyor :D , nasil kullaniyon bilmiyorumda ben baya bir  gir cikli kullaniyorum atlamali ziplamali :rofl: geçen pazar arkadasi havalimanindan almaya gittim sabah 9 da yol bombos yakaladigim ortalama :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Nisan 15, 2015, 22:15:14 »
Motor freni kullanıyorum ben mumkun oldugunca. Boylelikle yakit artmiyor fazla. Birde ayaginin ayarini korursan tamamdir.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Nisan 15, 2015, 23:19:53 »
Bu tarz olayların 2 türlü açıklaması var ya aşıksın yada format vaktin gelmiş :)
Vizeler bitirdi abi bitmeyen vize yapmışlar diyelim :)
Aman abi telefonu falan unutursun ugras dur 5 gundur iphone 5 ariyorum icloud ta  kafayi yemek uzereyim dikkat et :)

Nedense bi telefon geliyor aklıma onun haricinde herşeyi unutuyorum :)
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Nisan 16, 2015, 00:14:31 »
Motor freni kullanıyorum ben mumkun oldugunca. Boylelikle yakit artmiyor fazla. Birde ayaginin ayarini korursan tamamdir.
Gaz pedaliyla ayak tabani arasina  yumurta koycan kirmadan basican :rofl: