arkadaşlar dün akşam farkettim. ön taraf ayak aydınlatmaları, şu ufak turuncu ledler sürekli yanıyordu. farları kapattım yine de yanmaya devam etti. zaten göz alıcı bir ışığı yok iyi düşünmüşler diye akılımdan geçirirken acaba bi sorun veya kısa devre mi var diye de beynimde tilkiler dönmeye başladı. şu işe bi açıklık getirsek
Arabada böyle bir olay mı varmış

Benimkisinde yok herhalde tam olarak neresinde? Benim aracım 2011 elegant extra
sürücü tarafında araç beyin jakının hemen yakınında. yolcu tarafında da ayak havalandırmanın yanındadır diye düşünüyorum.
aracım t27 2.0 premium. son dakika şöfor tarafı fotosu. (ışığın sağındaki havalandırma ağzına takılmış glade jel kokusu

)
Mesaj Birleştirildi: 07 Nis, 2015 23:58
alttaki 2 resim yolcu tarafının ışığı. kapıya yakın konumlandırılmış. ışıklar merkezi kilitle devreye girip çıkıyor.
Yarım saattir bakıyorum neresi olduğunu anlayamadım.

Neyse,
Elegant'ta yok. E.Extra'da da yoktur muhtemelen.
Aracı kilitledikten belli bir süre sonra ışığın söneceğini düşünüyorum. Arabanın içinde bekleyerek deneyebilirsiniz.
Sürücü ve yolcu tarafındaki bu ışıklar bende de var ve premium paketin özelliği. Bu ışıklar araca bindiğiniz süre zarfında yanıyorlar. En geç araç kilitlendikten sonra kapanıyordur diye tahmin ediyorum. Aracım kapalı garajda ve eğerki kilitledikten sonra da yanıyor olsaydı dikkatimi çekerdi.
Ama kontrol edeceğim.
Kesin premium olmayanlarda kablosu vardır.
Sürücü ve yolcu tarafındaki bu ışıklar bende de var ve premium paketin özelliği. Bu ışıklar araca bindiğiniz süre zarfında yanıyorlar. En geç araç kilitlendikten sonra kapanıyordur diye tahmin ediyorum. Aracım kapalı garajda ve eğerki kilitledikten sonra da yanıyor olsaydı dikkatimi çekerdi.
Ama kontrol edeceğim.
bilgi için sağol mahmut hocam. ışıklar araç park halinde kilitlendikten sonra yanmıyor zaten o tespit tamam.
Mesaj Birleştirildi: 08 Nis, 2015 00:38
Kesin premium olmayanlarda kablosu vardır. 
adaş ilk fırsatta o alt tablaları söküp o ışığın yerini, yurdunu, ceddini fotolıycam. sen rahat ol
Kablosu dahi ayrı parça kodu ile satılıyor , bu üründe küçük birşey ucuz hatta
Aksesuar bölümünde benim paylaştığım parça kodları içinde bulup alıp takabilirsiniz
Bakalım bizim ayak aydınlatma nasıl olacak inşallah led lerin rengi çok sarımsı olmaz. Bizimkinde artı olarak arkalar da da olacak insallah