Gönderen Konu: aldido.com tüm ürünlerde ücretsiz kargo-Fazlaca oto ürünü var  (Okunma sayısı 4855 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 136 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ürünler geldi ama direksiyon kılıfı istediğim türden gelmemiş  :argh: :argh: :argh:

Bakalım şimdi nasıl bir süreç başlayacak. Eve gidip ürünü elime alınca göreceğim daha iyisi ise carlamam ama daha iyisi değil gibi :olu:

Mesaj Birleştirildi: Nisan 03, 2015, 12:35:02
İstediğim ürün buydu
http://www.aldido.com/dreamcar-el-yapimi-sarmali-direksiyon-kilifi-siyah-hediye-kutusunda-1412031

Gelen ürünün marka ve modeli farklı hangisi güzel olurdu arkadaşlar?
Hiçibiri diyen olmasın  :rofl: :rofl:

[attach=1]

[attach=2]

Bence paketin ücreti  9.94,  direksiyon kılıfı bedava gibi.  Paket mükemmel, çok hoşuma gitti.  Sanki içinde mücevher var gibi. 
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Aynen hanımda öyle söyledi zaten :) Daha ben paketleri görmedim , çikolata falan sanmış bizimkiler :) Bilmiyorlarki arabaya çalışıyoruz :)

Eeee şimdi durum nedir, Timsah derili olandan vazgeçip bu Kirpi gibi delikli deriye okay mi diyeyim. Birde ürünlerin yanında Palmolive Duş Jeli yollamışlar :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Aynen hanımda öyle söyledi zaten :) Daha ben paketleri görmedim , çikolata falan sanmış bizimkiler :) Bilmiyorlarki arabaya çalışıyoruz :)

Eeee şimdi durum nedir, Timsah derili olandan vazgeçip bu Kirpi gibi delikli deriye okay mi diyeyim. Birde ürünlerin yanında Palmolive Duş Jeli yollamışlar :)

Palmolive kahve hazzı :) stoklar bitmemiş demek ki.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Murat abi.. Sanki bu daha güzel gibi..
Dikimini yaptıktan sonra görelim inş..

İnşallah dikimini yapınca paylaşırım vede güzel olursa tabiiki :)

Bu arada tüm malzemeler hazırladım 4 m mumlu ip aldım, iğne seti aldım, dikiş yüzüğü aldım. Yarın arabaya inip  başlarım nasipse.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 03, 2015, 14:20:16
Palmolive kahve hazzı :) stoklar bitmemiş demek ki.

:rofl: :rofl: :rofl: ben daha görmedim ama o modelden herhalde resimlerde kahverengimsi bir jel gibi görünüyordu :)

Hani bi halt ettik artık kusura bakmayın diye yanlış gönderim yaptıklarınamı yolluyorlar ki?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti
İnşallah dikimini yapınca paylaşırım vede güzel olursa tabiiki :)

Bu arada tüm malzemeler hazırladım 4 m mumlu ip aldım, iğne seti aldım, dikiş yüzüğü aldım. Yarın arabaya inip  başlarım nasipse.

Mesaj Birleştirildi: Nisan 03, 2015, 14:20:16

:rofl: :rofl: :rofl: ben daha görmedim ama o modelden herhalde resimlerde kahverengimsi bir jel gibi görünüyordu :)

Hani bi halt ettik artık kusura bakmayın diye yanlış gönderim yaptıklarınamı yolluyorlar ki?

Abi o promosyon ürün gelmese bile geliyor :D Normal siparişten çok ona önem veriyorlar  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
O zaman bunlar müşteri memnuniyeti olayını çok yanlış anlamışlar :)

Ürünleri doğru yolla ama promosyon yollama fark etmez :) Neyse bakalım sizin yorumlar sayesinde cavlamaktan vazgeçtim gibi, laf aramızda bu arada ben zaten cavlayamazdım...Fıtratımda yok, neyse hayırlısı olsun bakalım.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 110 kere teşekkür etti

Ürünleri doğru yolla ama promosyon yollama fark etmez :) Neyse bakalım sizin yorumlar sayesinde cavlamaktan vazgeçtim gibi, laf aramızda bu arada ben zaten cavlayamazdım...Fıtratımda yok, neyse hayırlısı olsun bakalım.

Ben cavladım bir sonuç alamadım sizinki daha iyi :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat TOYOTA'lıya güzel
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 120
  • Model Yılı: '00
  • 78 kere teşekkür etti
  • 51 kere teşekkür edildi

yok abi gerek yok cavlamana :) bu güzel..
hazırlığınıda yapmışsın.. niyetine girmişken yarın dik gitsin..
Allah kolaylık versin..
1-1996 XEİ Corolla (150.000-190.000)
2-2005 1.6 Terra HB Corolla (100.000-135.000)
3-2000 1.6 Terra Corolla (120.000-Halen Kullanımda)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
yok abi gerek yok cavlamana :) bu güzel..
hazırlığınıda yapmışsın.. niyetine girmişken yarın dik gitsin..
Allah kolaylık versin..

Ürünün aynısını Çinde 6 dolara görünce pek benimde cavlayasım gelmedi :) Zaten 10 TL ye aldım, ama Timsah derisine alıştırmıştım kendimi farklı olacaktı ama olsun ne edelim. Takım taklavatı hazırladım nasipse yarın girişeceğim, hatta hanım istersen bu geceden git dedi :) O kadar sağını solunu inceleyince, aslında pekte heveslenmekte istemiyorum . Acaba direksiyon çapına uyar mı direksiyon çapına uysada iç yuyulan yerin çapı uyarmı oda var :) Sabah ola hayrola artık. Ama bu Aldido benden geçerli not almadı malesef. Serkan hocam uyarmıştı ama iş işten geçti artık. Bu arada araç çakmaklık çoklayıcı aldım. Ürünün resminde içi küflü gibi görünüyordu sitede durun linki atayım

http://www.aldido.com/dreamcar-cakmak-coklastirici-soket-3-lu-33420

Bakın sağ taraftakinin içi küflü gibi değil mi? Veeeeeeee gelen üründe tıpkı resimdeki gibi KÜFLÜ  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: adamlara ne diyecen şimdi arkadaş ürün küflü geldi desen kardeşim resimdekide küflü görmedin mi bak resimdeki neyse o deseler diyecek birşey yok  :rofl: :rofl: :rofl:
THE END