0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corolla aracıma bende cam filmi yaptırmak istiyorum. Ama forumda Ankarada bunu yaptıran bulamadım.Ankarada yakın zamanda cam filmi yaptıran veya yer önerebilecek var mı?çok fazla bir para vermek istemiyorum. 250/300 lira arası olabilir. Ankarada yetkili servislerdeyaptıran varmı? Toyan Llumar için 650 civarı istedi. Diğer servislerden de fiyat alacam yarın.
Kayseride yaptıran varmı cam filmi, önerisi olan. Bu arada konu alakasız ama sonaxta boya koruma + koltuk koruma diye bişeyde yapıyolarmış ikisine toplam 290 TL diyorlar, yorumlarınız nedir arkadaşlar. Benim araçta ekstra hiç bişi yok
Birde montaj esnasında zarar vermezlerse sıkıntı yokSenol YILMAZ bey, bence llumar ahmetten fiyat alın. Llumar çok iyi bir markadır ve cam başı 50 tl den 250 -300 e bütün camlara yaptırın
İzmir'de Ziebart'a sordum 700 TL.kredi kartına 6 taksit, 650.-TL.nakit dediler. Ne yapsam bilemedim? Trafik kontrolünde filmleri söktürüp parayı çöpe atmakta var...
Ben maltepe ziebatta yaptırmıştim. On cam dahil 600.tl verdim. Çokda memnun kaldım tavsiye ederim. Polisin sokeceği gibi zindan şeklinde yaptirmadiktan sonra sıkınti yok. Ben komple 2 numara yaptırmıştım. Zıebart 10 yıl garanti verdi fatura TSE belgesi falan. TSE belgeli olduğu için polise sökme lüksü yok. 600 tl cam filmi için biraz fazla geliyor ilk başta ama arkadaşlar sunu söyliyeyim on cama da çektirdiğim için goruntu acisindan hiç kaybım olmadı. tek sıkıntı yan camlar ve arka camları 2 numara yaptığım için akşamları park ederken yan aynaları görmede sıkıntı yaşıyordum camları hafiften indiriyorum. Komple 1 numara yapıldığı zaman miss gibi olur. Yapmak isteyen olursa maltepe ziebartta turgay var arkadaşım Eyüpun selamı var diyin corollaci yardımcı olur.
İzmir'deki Ziebartlarda tanıdık yok mu Eyüp?
Merhaba, cam filmi güzel duruyor fakat çevirmelerde ilgili personelin insiyatifine kalabiliyor, arka cam ve arka yan kapılar için bire bir ölçülerde perde nasıl olur fikri olan varmı?