0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MErhaba Servise sordum böyle bir parça bilmediklerini söylediler
Sanki servisler parça kod numarasına göre sipariş alıyorlar veya anlıyorlar. Çünkü en basiti, 2 ay önce logolu jant göbeklerinden sordum adam bana parça kod numarasını söyler misin dedi. Yüz yüze sorduğumdan hemen bankonun yanında jant vardı ve işte bu dedim o şekil anladı.
Emre bey satiliklar bolumune konu acarsaniz ve resim yuklerseniz daha iyi olur. Almak isteyen arakdaslar daha rahat görür.
Merhaba,Yetkili servisten mi satın aldınız. ben almak isterim. Corolla life paketlere uyumlumudur
Wallaha Hocam elimde kaldı şimdi Corollo olan arkadaşlara verebilirim.Ürünün montajı çok kolay servise gitmeye gerek yok hiçhttps://www.drive2.ru/l/3178119/
Sanki servisler parça kod numarasına göre sipariş alıyorlar veya anlıyorlar. Çünkü en basiti, 2 ay önce logolu jant göbeklerinden sordum adam bana parça kod numarasını söyler misin dedi. Yüz yüze sorduğumdan hemen bankonun yanında jant vardı ve işte bu dedim o şekil anladı. Bence Life için istiyorum diye sorarsanız o donanım da zaten onlar olmadığı için yok demiş olabilirler. Advance veya Premium için soruyorum deyin o zaman anlarlar bence.