0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk fotoğraflara bakıp laciverti çözmeye çalıştım meğer arabaymış Allah hayırlı bol kazançlar versin.
dikkatimi çekmemişti daha önce sizin dükkan, adını değiştirdinizmi? yeri güzelmiş cumhuriyet caddesinde, inşallah gönlünüze göre olur, arabayı pek parketmiyorsunuz heralde kapıya dikkatimi çekerdi yoksa takip ediyordum forumdan
Hayirli olsun .
Oo hayırlı olsun Zeki abi.En güzeli kendi işin, boşver gerisini.Lacivert'i izlemesi zevkli oluyordur eminim, ben de işlerle uğraşırken kapının önünde arabamı görmek zevklendiriyordu."Mesai bitsin vurcam kırbacı, vurcam kırbacı"
Allah temizinden hayırlı bol kazançlar versin.
Zeki Allah bol kazamclar versin insallah hayırlı olsun kardeş lacivert ile insallah gonlundem gectigi gibi olur. Herzaman yardima.
siz deyince fotoğrafı yakınlaştırıp farkettim evet orası değilmiş, bende vanda uğrayacak biyer çıktı diyecektim ki olmadı hayırlı olsun tekrardan
Hayırlı olsun.Allah bol kazançlar versin.
Hayırlı işler bol kazançlar
Mesaj Birleştirildi: Mart 15, 2015, 21:22:12
Zeki bey hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazanç versin bende senin gibi dükkan açıyorum kısmetse önümüzde ki hafta hizmete başlicam ancak benim ki dondurma dükkanı Mehmet Ali abi bana o tür konular da yardımcı olabilirsin @Mehmet Ali Yıldız (13227)
Mesaj Birleştirildi: Mart 15, 2015, 21:24:09 allah bizi de utandırmasın bol kazançlı günler dilerim
Neden olmasın oğuz özelden istediğin soruyu sorabilirsin
Hayırlı olsun bol kazançlar.