0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Hem otobüsün, hem senin aracın tamponları görevini yerine getirmiş olması gerektiği gibi. Bu ve benzeri sebepleriden, kalite sertifikası olan yedek parçalar piyasada olmalı. Alçak taban otobüse denk gelinmesi ve İkarus'a denk gelinmemesi de ayrı şans.
@Abdullah KIRAL (20188) bey hasar belli oldu mu ?
Merhaba arkadaşlar,Nihayet aracım ile ilgili işlemler tamamlandı. Şükür ki sigorta hasarın %100'ünü karşıladı. Tamirat toplamda 900 TL tuttu. Hazır arka tampon boyanıyorken ön tamponu da boyattım, çok çizik vardı. Ayrıca aynalarda da çizikler vardı onları da boyattım. Bu ekstralar bana 170 TL ye mal oldu. Yani cebimden çıkan para 170 TL. Sağolsun usta da aracın muhtelif yerlerinde gördüğü ufak tefek çiziklere rötuş yapmış. Pırıl pırıl oldu aracım çok mutlu oldum görünce En kısa sürede fotoğraflarını koyacam son halinin.Yapılan işlemler;-Sigorta tarafından karşılanan; -Arka tampon komple boyanması ve bariyerin düzeltilmesi -Bagaj kapağının lokal macunlanması ve boyanması-Benim istediğim, kaza ile alakası olmayan tamiratlar; -Ön tamponun komple boyanması - 100 TL -Yan aynaların boyanması - 50 TL -Sağ çamurluktaki sinyalin komple değiştirilmesi - 20 TL