Geçmiş olsun. Büyük araçlar şakaya gelmiyor. Ustanın da dediği gibi tampon sökülmeden ne söylense yanlış olur. Tampon demiri vs. Eğilmiş olabilir.
Geçmiş olsun Abdullah hocam ya, Bende bişi var sandım... Kalabalığı görünce koştum geldim

Elhamdulillah şükür hiç birşey olmamış, maşallah ömrü hayatında görüp göreceğin en büyük kazan bu olsun inşallah
Gecmis olsun abi. Suat ustaya gittiginde selamimi soylersin
Bariyer demiri yamulmadi insallah
Söylerim inşallah İlke unutmazsam.
İnşallah yamulmamıştır.
İkarus mu kaldı artık
Geçmiş olsun.
Hem otobüsün, hem senin aracın tamponları görevini yerine getirmiş olması gerektiği gibi. Bu ve benzeri sebepleriden, kalite sertifikası olan yedek parçalar piyasada olmalı.
Alçak taban otobüse denk gelinmesi ve İkarus'a denk gelinmemesi de ayrı şans.
abi öncelikle tekrardan geçmiş olsun. ucuz atlattın hamdolsun.
hakan abi 86-87 model Manaş'lar 90-91 model İkarus'lar tarih oldu artık
çok geçmiş olsun, şükür ki kimselere birşey olmamış, Allah beterinden esirgesin...
@Abdullah KIRAL (20188) bey hasar belli oldu mu ?
Yarın bırakabilirsem Suat Usta'ya. Pazartesi veya salı günü belli olur sanırım.
Merhaba arkadaşlar,
Nihayet aracım ile ilgili işlemler tamamlandı. Şükür ki sigorta hasarın %100'ünü karşıladı. Tamirat toplamda 900 TL tuttu. Hazır arka tampon boyanıyorken ön tamponu da boyattım, çok çizik vardı. Ayrıca aynalarda da çizikler vardı onları da boyattım. Bu ekstralar bana 170 TL ye mal oldu. Yani cebimden çıkan para 170 TL. Sağolsun usta da aracın muhtelif yerlerinde gördüğü ufak tefek çiziklere rötuş yapmış. Pırıl pırıl oldu aracım çok mutlu oldum görünce

En kısa sürede fotoğraflarını koyacam son halinin.
Yapılan işlemler;
-Sigorta tarafından karşılanan;
-Arka tampon komple boyanması ve bariyerin düzeltilmesi
-Bagaj kapağının lokal macunlanması ve boyanması
-Benim istediğim, kaza ile alakası olmayan tamiratlar;
-Ön tamponun komple boyanması - 100 TL
-Yan aynaların boyanması - 50 TL
-Sağ çamurluktaki sinyalin komple değiştirilmesi - 20 TL
Güle güle kullanın. Allah bir daha kaza bela nasip etmesin.
Merhaba arkadaşlar,
Nihayet aracım ile ilgili işlemler tamamlandı. Şükür ki sigorta hasarın %100'ünü karşıladı. Tamirat toplamda 900 TL tuttu. Hazır arka tampon boyanıyorken ön tamponu da boyattım, çok çizik vardı. Ayrıca aynalarda da çizikler vardı onları da boyattım. Bu ekstralar bana 170 TL ye mal oldu. Yani cebimden çıkan para 170 TL. Sağolsun usta da aracın muhtelif yerlerinde gördüğü ufak tefek çiziklere rötuş yapmış. Pırıl pırıl oldu aracım çok mutlu oldum görünce
En kısa sürede fotoğraflarını koyacam son halinin.
Yapılan işlemler;
-Sigorta tarafından karşılanan;
-Arka tampon komple boyanması ve bariyerin düzeltilmesi
-Bagaj kapağının lokal macunlanması ve boyanması
-Benim istediğim, kaza ile alakası olmayan tamiratlar;
-Ön tamponun komple boyanması - 100 TL
-Yan aynaların boyanması - 50 TL
-Sağ çamurluktaki sinyalin komple değiştirilmesi - 20 TL
Geçmiş olsun ve yeni aracın hayırlı olsun abi

Bu arada nerde yaptırdınız boya işlerini
Eyvallah İlke. Suat Usta'ya verdim. Onun bir kaportacısı varmış Coşkun Usta. Hoşuma gitti, temiz bir adam. O yaptı kaporta işlerini.