0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kapıda ödeme var mı Elif Tuning Oto ?
Bende persembe gunu özelden bir mesaj atmıstım ama malesef cevap gelmedi. Sonrasin da yakn oldugunu gorunce kalktik dukkana gittik.
Merhabalar;Maalesef kapıda ödeme sistemimiz kalkmıştır havale yada kredi kartı ile sitemizden ödeme yapabilirsiniz.Teşekkür ederim.Mesaj Birleştirildi: Nisan 20, 2015, 10:50:55Merhabalar;Yaşanan yoğunluk ve ilgili arkadaşın burada olmaması sebebi ile geçikmelerden dolayı özür dileriz.
Uğur bey, selamlar. Öncelikle hayırlı olsun. Yaris 2007 model aracım için aşağıdaki aksesuarları arıyorum.yan kapı kuşakları (sizde göremedim, krom değil plastik olacak)tampon köşe koruyucu (göremedim, plastik)paçalık (linkini buldum)basamak eşiği kaplaması (göremedim)3d havuzlu paspas seti (linkini buldum)İnternet sayfanızda göremediklerim sizde var mıdır?
maalesef mahmut hocam haklısın
Bende gitmiştim yaşadığınızı yaşadım Mahmut bey bir sonraki tüm aksesuar işlemlerimi başka yerde hallettim, paspas almıştım Elif Tuning den alırkende pişman oldum baştan savma hareketlerden dolayı almış olduk diye de vaz geçemedim. Ama bir daha kapılarının önünden geçmem.
Siz de firmaya gittiniz mi Sedat Bey?