0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında var da hocam aradan 1.5 sene geçmiş bu saatten sonra ne yapılabilir bilmiyorum şuan arabama 26000 tl verdiler sizce satmam dogru mu olur?Mesaj Birleştirildi: Mart 08, 2015, 22:59:25Arkadaşlar satarsamda üzerine kredi çekip araba almak istiyorum bütçem en fazla 60000 tl sizce ikinci el mi almalıyım yoksa sıfır mı?benim için önemli olan sağlamlık bagaj ve konforlu olması hangi arabaları öneririrsinz?
Okan bey pardon T27 anlayamadım
avensis değilde hocam opel astra cosmo 1.4 turbo,ford focus 1.6 titanyum,hyundai i.30 düşünüyordum avensis konusunda hiç bilgim yok
Arabama 27500 istemiştim acaba bu durumda ne kadar eder bir fikri olan var mı?Belge istemiştim ama belge veremediklerini sölemişlerdi ve bildigim kadar artık yetkili servisler belge vermiyorMesaj Birleştirildi: Mart 07, 2015, 20:53:02yok hocam adamlar tekrar baktı kapıya ölçümleri gözümle gördüm sonuçlar cok farklı cıktı ve kapının orjinali ile değiştirildiği sölendi...
Bugün renault ve hyundainin servislerine gittim sol arka kapının değişmedigini sölediler bu boya ölçüm cihazıyla baktılar 30 40 mikron fark cıkıyor diger yerlerden bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar?
Bugün bir kaportacıyada gösterdim yok hocam kapı orjnale dedi.Bu cihazlarla kapının değiştiğini nasıl anlıyorlar acaba?