0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğru karar.En azından kullanır iken zevk alırsınız.Ama amaç A noktasından B noktasına ulaşmak ise 4x4 Toros var amacına sorunsuz hizmet ediyor tavsiye ederim.
Sanırım benim araçta da patlayan ampülü ekranda gösteriyor şöyle ki aracın ön kapıların altındaki lambaların ampüllerini plaka ampüllerini Led ampül ile değiştirdim Led ampülleri algılamadı ve ekranda arıza ışığını yaktı. Emin değilim ama ampül patladığı zaman arıza ışığını yakacaktır diye düşünüyorum. Yeni Bravo değil ama 1998 yıllarında ki Bravo hayalimdeki araçtı diyebilirim. Bir de Brava vardı.
Tempra ilk çıktığı yıl bizim orda biri almıştı beyaz renkli arabaya bak diyordu herkes arkasından birisi ae 92 almıştı sıfır halen kullanıyor ben bundan önce Tipo bakıyordum bankacı arkadaş kullanıyor sordum 10000 tl altına alacağın Tipo pek iyi olmayabilir dedi 3.5 yıl önce daha sonra efsane tutkusu ağır bastı bu aracı aldım Allah gönlünüze göre versin Musa bey
Hayırla binmeye devam edin aracınıza.Bu arada adım Özcan.Musa değil Zafer abi iç lambaları gönül rahatlığıyla değiştirebilirsin
Teşekkür ederim soy adınızla karıştırdım hergün aynı şeyleri yapmaktan kafam dalıyor