0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu kardeşim Octavia neye göre fazla yakıyor Avensis'e göre mi? Hangi model yılını baz olarak alıyorsun elinde veriler var mı? Octavia'nın Avensis'e kıyasla fazla yakması imkansız.1.4 TSI Octavia 140 hp ortalama yakıt tüketimi 5.3/100 km Avensis 1.6 132 hp ortalama yakıt tüketimi 6.5/100 km
Jettaya gore 1-2 tik dusuk zafer abi.Zaten suspansiyon farki da jetta tam bagimsiz ve darbe emisi mukemmel,yol tutusu başarili bir araç.
Aman kafa gitti abi, TSI a laf etmiyorum, MPI motorları çok yakıyor
2009 Jetta' ların arka süspansiyonunun burulma kirişli olduğunu biliyorum ben. Bağımsız değildi. Yanlış mı hatırlıyorum ki?
.Sonuçta o bir Alman.
Burda son hız Max hız gibi Değerlendirmeler çok yanlıştır.Ülke Şartları ele alındığında Jetta'yı 2-3 bin türk Lirası farkla almak her zaman daha mantıklıdır.Sonuçta o bir Alman.Siz Skoda sahibi olduğunuz için gönlünüz hep skodadan yana fakat bu gerçeği değiştirmez Jetta hep Octavia dan iyi olmuştur.Kişisel olarakta Jetta her zaman Octavia dan daha yakışıklı bi araba benim için.Skoda daha Kalıcı bir isim olmadı piyasada olduğu zaman belki fikirlerim değişir.