0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen ve stoplarda baska model bi arabaymis gibi duruyo..alinabilir aslinda yurtdisi sitelerinden..bugun sis far cercevesi siparisi verdim aliexprese bakalim gzuel bisey cikar ortaya inss...
Buralardayım Abi:) Bence aracın sade olduğu için Beyaz olsaydı daha güzel durabilirdi @Kaan Kara (29002) 'yla Haşin Planlarımız var inşallah güzel haberler bekliyorum Kaandan:)Senide dahil edebiliriz:)
Hep bu Ruslar...
sence bensiz olurmu sercan oyle işler dahil edin varim ben..konuyu bekliyorum sizdenn..kaann gizli degilse anlatin bi
kaan kaç kuruş belki 4 olabilir:))))
Şuan bagaj ve arka cam üstü spoiler 190$ Sayı artıyor kargo parasını free shipping için bakıcam
evet kaan gumruk olayi da var hesaba kattinizmi onlari..bi de mesela 190 dolar demissin ya diyelim gumrukle 220 dolar filan oldu..ucuz degilki kaan..tkrr bi dusunun derim ben abicim
Abi ucuz değil çok ucuza bulduk da demedik ki:)Kaan zaten satıcıyla kargo detaylarını konuşuyor şu aşamada. Bize uyarsa okey vericek.Pazarlıkla bu fiyata düştü normalde fiyatı daha yüksekti
190-200 dolar ona verene kadar 220 ye led stopları alırım ya:)
yanlis anlamadim dimi 190 dolar bagaj ustu spoyler ve arka cam uzerine incecik takilan spoyler ?? bu ikisi 500 tl ?? sercanim vermeyin okadar para sakın..iki gun sonra turkiyede tuningciler bulur o cam ustu kalibini ikisini 200 220 tlye filan yaptirirsiniz..bnm nacizane tavsiyem bu size..yine siz bilirsiniz
Serviste spoiler 480₺ Burda cam üstü ile beraber 500₺ Şu resimlerdeki araçlarda bence mükemmel duruyor, servisteki spoiler dan farkı yok gibi
Abi Ben sadece Cam üstü spoyleri alcam zaten dediğin fiyatlara gelecek neredeyse:)BEklemeye gerek yok diye düşünüyorum:)
İşte o rus bunlar adamlar zihni sinir resmen