kullandığınız numaralı cam lar da boyanabiliyor. ben yıllardır kullanıyorum. en ucuz camdan numaralı yaptırdım. camları boyatıyorum ve senelerdir kullanıyorum.
kullandığınız numaralı cam lar da boyanabiliyor. ben yıllardır kullanıyorum. en ucuz camdan numaralı yaptırdım. camları boyatıyorum ve senelerdir kullanıyorum.
İlk defa duydum

aslında eski gözlüğüm var, gözlükçü mü boyuyor?
Çöp olduğunu düşünüyorum!
2 günde bir paket sigara içtiğini düşünürsek günde 5 TL sigaraya veriyorsun.
450 lira gözlük sağlığın için nedir ki?
Sağlık ya da güvenlik için ucuz alternatif olmaz. (bu sözü yazın ileride özdeyiş olarak geçer tarih kitaplarında)
Transitions gözlük camı:
Reçeteli güneş gözlüklerine yine de ihtiyacım olur mu?
Kayak veya yelken yaparken ya da plajdayken, aşırı güneş şartlarında gözlerinizi koruyacak ve bu şartlara uygun daha iyi kontrast sağlayan belirli çerçevelere ve özel gözlük camlarına ihtiyacınız vardır. Transitions yüksek performanslı güneş gözlük camı ürünleri, golf, koşu, bisiklet ve avlanma gibi performans sporları veya araba sürme gibi günlük aktiviteler olmak üzere birçok farklı dış mekan aktivitesinde görmenizi geliştirmek ve daha fazla koyuluk sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır.
Ben yaklaşık 2,5 yıl önce yakın-uzak-astiğmat transitions camlı gözlük aldım. Alırken 1300 TL vermiştim. Sirkeci'den uygun aldım.O zaman sadece cama 1200 TL demişlerdi Bvlgari çerceve+camı aldım geçen gün sordum. Vision Art camlar oldukça pahalı ancak kullanım rahatlığı var ışığın şiddetine göre gözlük camının rengi koyulaşıp açılıyor. Araba sürerken çok şidetli güneşte yetersiz onun dışında yazın güneşte kışın karda güzel koruyor.Benim aldığım camlar orta açılı idi. Daha geniş açılı camların fiyatı oldukça yüksek.Camların fiyatı açılarına göre değişiyor.
Haftasonu kullandım,
Çok ahım şahım birşey değil ama direk güneşte fayda etti bana. Hoşuma gitti
Haftasonu kullandım,
Çok ahım şahım birşey değil ama direk güneşte fayda etti bana. Hoşuma gitti 
Özet: keklediler beni boşa para verdik ama kullanalım bakalım.
Not: bir daha kullanılmamak üzere kilere atılmıştır [emoji4]
Ayna mahruti dişlisinden SwiftKey marifetiyle sevk edildi.
Özet: keklediler beni boşa para verdik ama kullanalım bakalım.
Not: bir daha kullanılmamak üzere kilere atılmıştır [emoji4]
Ayna mahruti dişlisinden SwiftKey marifetiyle sevk edildi.
Yok ya Talat, benim işimi görecek bir ürün çünkü güneş gözlüğü alternatifim yok. Mecbur güneşli yollarda bu şekilde gideceğim. SARI olan değişik birşey, güzel capcanlı gösteriyor ortalığı. siyah cam filmi var gibi gösteriyor. Güzel ya hiç yoktan iyi