Selcuk sen verso icin geri gorus kamerasi aldinmi.Plakalik modeli hangisi oluyor.Ben alibabadan alip ekranla kullanmak istiyorum
arkadaşlar aliexpress ten aldığım ürünler kargolandı diyor fakat takip noyu yazdığımda ürün bulunamadı gibi bir şey diyor. bi yardım
arkadaşlar aliexpress ten aldığım ürünler kargolandı diyor fakat takip noyu yazdığımda ürün bulunamadı gibi bir şey diyor. bi yardım
Bazıları sahte takip kodu veriyor yada sisteme 3-4 gün sonra düşüyor. Bu zamana kadar 12 adet ürün aldım hiç gelmeyen olmadı çok şükür

Adamlara şaştım valla, nasıl bu paralara teee oralardan kargo bedeli olmadan gönderiyorlar hayret. 0.96 dolara bir alet aldım, 2 adet, birisi bozuk çıktı adam sorgu sual yapmadan tekrardan gönderdi. Türkiyede bile böyle bir ahlak yok, gerçi bu hale yine ahlaksız müşterilerde getirmedi değil.
Selçuk hocam,
Bu aynaya 2 kamera bağlanabiliyormu? 2channel diyor ama tam anlayamadım.
Selçuk hocam,
Bu aynaya 2 kamera bağlanabiliyormu? 2channel diyor ama tam anlayamadım.
@Murat Köse (28015) Bu tekli galiba. Linkin altına bakarsan 2 ekranlılar var fiyatı biraz daha fazla doğal olarak.
@Murat Köse (28015) Bu tekli galiba. Linkin altına bakarsan 2 ekranlılar var fiyatı biraz daha fazla doğal olarak.
Yok Aytaç hocam, diyagramda vermiş ya ondan sordum ekran olayı tek olması sıkıntı değil, görüntü girişi 2limi onu merak ettim. Normal zamanda ön kamera geri vitese takınca arka kamera gösterimi gibi mi ki diye.
2 ekran olması iyi değil, zaten bu aynalarda ekranlı kısımlar çok net göstermez ayna gibi olmaz yani birde 2 ekran olursa hiç aynalık yapmaz.
Aslında ben hem DVR hemde geri vites işini gören bir model bakıyorum, onlarda da ayna üstüne montaj edilenler var. bağlamalı gibi olacak. Benim derdim geri vites ve kamera olayını tek bir yerde çözmek. Sök tak birşeyde istemiyorum. camda bir sürü zımbırtıda olmasın istiyorum.
Evet,dediğin gibi olması daha mantıklı.
evet 2 kamera girişine sahip. geri viteste otomatik görüntü geliyor. diğer kamera için ayna üstündeki buton ile istediğiniz zaman açıp kapatabiliyorsunuz.
güzel konu... teşekkürler...
takipteyim...
anahtarı sustalıya çevireyim dedim ürün elime geldi ama bizim anahtarlara uygun değil. geri gönderme işlemini nasıl yapıyoruz. Aliexpress ten nasıl bir yol takip ediyoruz , bilen varsa yardımcı olabilir mi?