Arkadaşlar ürünü aldım. Hızlıal.com sitesinden ( başka bir sitede 200 civarı iken axsess chip para kullanılmadığı için) 220,00 TL ye aldım. (100 tl chip para ile bana 120 tl ye geldi) Ürün yukarıdaki bosc ürünün aynısı olmakla beraber küçük ayrıntıları var. Örneğin yukarıdaki ürün PSR 1080 Lİ iken benim aldığım PSR 10.80 Li bu ikisi farklı ürünler. Benim aldığım üründe maximum tork 25 nm iken, 1080 Lİ de tork 17 nm. Yukarıdaki 1080Lİ nin bosc sitesindeki ürün kodu (0 603 985 000), benim aldığım 10.80 Lİ ise (0 603 954 200) bunlar ince ayrıntılar. Ama farketmem epey uzun sürdü. Dikkat edilmediğinde, yada açık gözlü bir satıcı olduğunda çok kolay kandırılabilecek bir durum.
Ürünle beraber yine boscun 25 parçalık birde bits uç seti aldım. Ürünü elinize alınca zaten kalitesini hissediyorsunuz. Güzel bir çantası var, çantanın içinden şarj cihazı (stand değil) ve kılavuz çıkıyor. İşin garibi ürünle beraber bir tane bile vidalama ucu çıkmıyor. İyiki vidalama setini almışım. Hani şu merak ettiğim mandreni elle tutabilirmiyim olayı vardı ya; 25 nm tork ayarında kesinlikle tutamıyorsunuz, daha aşağı torklarda tutulabiliyor. Zaten düşük torkun amacı da, vida yerine girince alet dursun diye yapılıyor. Buda şu anlama geliyor, amatör bir ev kullanıcısı için 25nm tork ayarı olan bir akülü vidalama makinası gayet yeterli geliyor. Tabii bu kişinin ne kadar amatör olduğuna bağlı

Delme işlemi yapmadım, ama vidalamada hiç bir zorlama yok tabiiki.
Almak isteyen arkadaşlara gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.