0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uygulamalar güzel güle güle kullanın..Yapmanızı tavsiye edebileceğim uygulamalarda var ben yaptım oldu bagaj üstü spoyler,tavana balık sırtı ve cam rüzgarlığı harika oluyor değiştiriyor arabayı..Üşengeçliği bir atlatabilsem paylaşacağım resimleride nasip artık saygılar..
gündüz vakti arkanızda seyir eden araç, ön camınızdan önünüzdeki aracı göremiyorsa sorun vardır. iyi günlerde kullanın.
Hayırlı olsun, kaça, nerede yaptırdınız, yazabilir misiniz?
Çok net olmasa da gözüküyor. ama daha kurumadığı ve baloncuklar henüz tam kaybolmadığı için zamanla daha net olacaktır diye düşünüyorum.Mesaj Birleştirildi: Aralık 27, 2015, 15:25:41İzmir ziebart nakit 900 tl. taksit 1000 tl.
hem baloncuk var hemde 1000lira öylemi o baloncuklar kaybolur inş.
krom kapı kollarını nerden buldunuz
Plaka aydınlatmasını dıştan sökemediyseniz bagaj kapağını açıp iç döşemeden sökün Kullanım kılavuzunda 470 ve devamında ampul değişimlerini anlatıyorGeri vites T15. Cree led almanızı tavsiye ederim güzel aydınlatıyorBirde fotoğrafları ne ile çektiniz? Cep telefonuyla mı? Ledler mavimtrak çıkmış ama kameranın hatasıdır inşallah yoksa mavi biraz kötü duruyor
@Uğur GÜNDOĞAN (33938) Plaka lambasını içten sökmekte biraz zor 45 dk uğraştım soğuk terler eşliğinde biyerleri kırarım korkusuylaama değdi çok güzel duruyorben ampul olarak photon kullandım ve kesinlikle onu tavsiye ederim