0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adına soyadına güvenme dostum, ömür sandıgın kadar uzun olmayabilir Reis bunları biliyoruzda senin ilk attıgında benim dediğin aracın plakası bu değil o ne olacak Artık yavaş yavaş pilot olduğunuza inanıyorum
dayii bende koenigsegg var bi kaldırak mı?
şöyle bir cevap size gelse ne olur acaba sizin cevabınız merak içerisindeyim bende ...
Takıldım Ömür ben sana kalp kırmaya gerek yok hakkını helal et yanlış anladıysan Ama böyle bi konuya öyle bi cevap gelmesi normal değil mi böyle saça böyle tarak...
ss motorsla anlaştım filoryada ay içerisinde aracı görebilirsiniz.
şurda adam akıllı konuşup işi oraya buraya götürmeden konuşsaydınız okula götürmek bir yana birsürü güzel dostlukta olabilirdi.sonuçta buluşmalara gelebiliceğimi belirtmiştim.yani r34 kullanan varmı bilmiyorum ama türkiyeye gelmeden kullanmanız çok zorne olurdu biraz saygıyla karşılayıp konuşsak böylece gerçekten dostluklar kurabilsek ve ben arabamı size emanet edebilsem ?bana ileti olarak güzel şeyler yazan arkadaşlar var sağolsun.ve burdan yazan bir arkadaş sayesinde anlaşmış bulunuyorum.Mesaj Birleştirildi: Şubat 19, 2015, 16:03:55r34 ancak 1100 hp miş o zamanlar bizde jous william yalancısıyız .. yarışlarla J.J William diye geçiyor
Hocam bu işin en basit yolu çekersiniz iki foto alın ulan dersiniz seviyemize iner yüzümüze çarparsınız bizde de utanacak yüz varsa utanırız bir zahmet, Takriben 3 dk sürer bu işlem eviniz gökdelenin tepesi degilse hadi onu geçtim diyelim ki görevdesiniz geri dönünce cekerim der susturursunuz...Hadi onlarıda geçtim TRde r34 var arkadaşımda benzeri birşey demişsiniz, odasının duvarlarında telefon pc ekranlarında R34 posterleri dolu insanlar olarak öyle birşeyden haberimiz olmama ihtimali yok... Hadi hadi bunlarıda geçtim siz THY pilotsanız %90 İstanbulda yaşıyorsunuz istanbulda o aracı arada bir sokaga cıkarıp gezdirdiğinizde fotonuzun cekilmeme ihtimalide yok...Farkındaysanız saygı sınırlarını aşmadım size güzel bir uslupla yaklaştım, yaklaşık 34,000. üyesi oldugunuz forumda 3-4 tane 30 yaş altı kişi size yorum yaptı diye çekip gitmeden fotoyu vs buraya koyar bizi susturur öyle gidersiniz... Yoksa 37 yaşında yaklaşık 20 yıllık pilot olan biri olarak ödediğiniz me'V'lalar Mevlanın huzurunda karşınıza çıkar Saygılarımla A.C.D.
Banada çar lazım,Bildiginiz sağlam, satılık var mı?