0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah razı olsun kadir abi, araç emanet olunca insanın canı 2 kat daha fazla sıkılıyorMesaj Birleştirildi: Şubat 18, 2015, 12:17:16Allah razı olsun abi, cümlemizin
geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum vakumla baya hallocak gibi
Fatih atalarımızın sözleri var ya gerçekten çok kıymetli. Emanet malın canı .........dedir. Çok şükür ufak tefek hasar ile atlattın ya daha büyüğü olsaydı ?
@fatih ayran (9260) Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Rabbim daha kötülerinden korusun.Arka kapı vakumla düzelir ama on kapı sanki biraz daha fazla hasar almış.
Geçmiş olsun şükür sende bişey yok
Geçmiş olsun abi. En büyük kazan bu olur inşallah. İnşallah patron birşey demedi.
Öncelikle geçmiş olsun cana gelmesin mala gelen hal olur .Ezik yerlerde boya hasarı görünmüyor bundan dolayı şanslısınız. Boyasız göçük düzeltme işlemi yaptırabilirsiniz
inşallah ilke, şöyle bir istatistik var, geçen senede 17.02.2014 tarihinde kaza yapmıştık, dünde araç hasar aldı 17.02.2015, o kazamız biraz ciddiydi müdürü toplantıya götürüyordum , sabah söyledim, ilk söylediği şu oldu, arabayı satmak istiyordun şimdi satamazsın da
O da bir tane renault flash mı broadway mı ne sağdan vurmuştu dimi
lada idi
Tekrardan geçmiş olsun abi. Ben niye hep o aracı reno olarak hatırlıyorum bilmiyorum
Allah daha beterinden korusun. Gecmis olsun. Insallah en az maliyetle isiniz hallolur
Demek ki bundan sonra neymiş Şubat'ın 17'sin de araç kullanmak yasak abi. Sen o gün izinli ol istirahate çekil evde Tekrar geçmiş olsun en kötüsü böyle olsun Allah beterinden saklasın...
10 numara olmuş.