Savaş sahneleri çok güzel, bilgisayar hilesi yada başka bir şey, ne yapıyorsa güzel yapıyor adamlar. Bizim dizilerde renkler çok canlı herşey temiz, olayların geçtiği yerde bile mıntıka temizliği yapılmış sanki, tiyatro sahnesi gibi. Acaba Serçe parmak ve dağ ne zaman ölecek onların ölmesine cersei den fazla sevinecem.
Savaş sahneleri çok güzel, bilgisayar hilesi yada başka bir şey, ne yapıyorsa güzel yapıyor adamlar. Bizim dizilerde renkler çok canlı herşey temiz, olayların geçtiği yerde bile mıntıka temizliği yapılmış sanki, tiyatro sahnesi gibi. Acaba Serçe parmak ve dağ ne zaman ölecek onların ölmesine cersei den fazla sevinecem.
aynısını işyerime gelip şimdi ismini hatırlamadığım dizi yönetmenine söylemiştim,bir evde her yer aydınlık ve net olur mu demiştim,herkes güzel herkes manken,köylü yaratmak istiyorsunuz bariz manken den devşirme olduğu belli demiştim ve daha bir çok eleştiride bulunmuştum,oda işte Türk seyircisi böyle istiyor falan filan gevelemişti.yani zaaten amaçları akılda kalıcak bir şey bırakmak değil sadece para kazanmak en az uğraşla