0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
YETİ mi KEDİ mi dense kesinlikle KEDİ derim
Dediğim gibi kendi imkanları ile çıkmasını bekleyeceğiz şu an için ihtiyacım yok aracı kullanmıyorum. Kedi epey iri yetişkin yavru değil.
Komşularınız da TOYOTA yokmu, sizin arabanın yanına park edin, kısa sürede YETİden çıkıp TOYOTA ya girer
Oncelik gecmis olsun. Zafer abi parcalari sokmek yerine aracin o tarafini krikoyla kaldirip girdigi delikten cikarabilirsin belki
bence arabayı çalıştırmadan olduğunuz yerde kornaya basın
Toyotaları sevmiyorlar sanırım çünkü 10 yıl Toyotalarım da böyle bir olay yaşamadım İzmir de Yeti'ye iki kez de Sansar girdi motor bölümünde kaput altındaki izolasyon keçe parçasını iki yerden parçaladı.
https://eksisozluk.com/motora-kedi-girmesi--1417044okumanızı tavsiye ederim
Zafer abi,Ben Annemgilin evine vardığımda evin önüne park ederim. Mahallenin tüm kedileri aracımın üzerine yatarlar. Bir kaçı kaputun üzerine, bir kaçı tavana, bir kaçı bagajın üzerine... Görseniz onlardaki keyfi.... Kimi erkek kediler de aracımın her tarafına didiriyorlar
Zafer bey, denemediyseniz tanzikli su sıkın. Ilginc ama fazlasiyla etkili oluyor. Geri geri bile cikiyor kediler.
Evet teşekkürler su atmayı denedim ama el ile bir kaç damla filan geldi ve rahatsız oldu yarın bir pet şişenin kapağını delip su sıkacağım büyük ihtimal çıkacaktır çünkü bir kedi türü hariç suyu hiç sevmezler.