0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben çok.memnunum gece cekimi mükemmel.Öyle sacmalamiyor .Önceki.kullandigim modellerde dolardı acilmazdi .1 seneyi geçti gayet memnunum.Anytek markası alibaba dan gprs li modelini almıştım.Şimdi aynı modelin geri kameralı ve siyah rengi olanı da var.
Angaranın bugları 2: Geri dönüşüm http://youtu.be/8CLEcRrLHTo
Yolun ortasına araba koyup, Arkasına bakmadan kapı açan insan türü Son anda bakmadan kapıyı açıp inseydi kapıyla birlikte altıma alırdım herhalde.Video tarihi kamera ayarları sıfırlandığı için yanlış. Bugünün kaydı.Kamerayı şok marketten almıştım fiyatı 50 lira. Gündüz çekimi idare eder ama kapalı havalarda ve karanlıkta kötü.
Yolun ortasına araba koyup, Arkasına bakmadan kapı açan insan türü
Hem yolun ortasına arabayı park et hem de kapı aç. Bu ne rahatlık ya!!Ben olsam korna falan çalmaz kapıyı tersine çevirirdim. Ekleme : Şimdi dikkat ettim de biraz daha hızlı olsaydınız refleks olarak Allah korusun sol şeride de kaçabilirdiniz. Başıma çok defa geldi, sağdan yaya çıkar aniden sola kırarım vs. gibi
Seyir halindeyken kenara yanasip duran araçlara hep dikkat ederim. Kimisi pat diye kapi açar kimisi U dönüşü almaya çalışır . Allah esirgesin durdun yol ortasına bari aynadan bak bi adam . Buraz yakın olmasin kurtarma şansı hiç yok.
Geçmiş olsun, En çok korktuğum olaylardan biriside bu olay. Allah muhafaza, hep böyle geçerken adamın parmaklarını koparttığımı düşünüyorum nedense
Yolun ortasına araba koyup, Arkasına bakmadan kapı açan insan türü Son anda bakmadan kapıyı açıp inseydi kapıyla birlikte altıma alırdım herhalde.Video tarihi kamera ayarları sıfırlandığı için yanlış. Bugünün kaydı.Kamerayı şok marketten almıştım fiyatı 50 lira. Gündüz çekimi idare eder ama kapalı havalarda ve karanlıkta kötü.www.youtu.be/TtgpvQAPiVY
Sanırım videonun çekildiği Bursa-Hürriyet tarafı gibime geldi.Heleki Bursa ise çok normal bu tür görüntüler hiç şaşırmıyorum
Bazen dalgınlık da olabiliyor ama aracı yola park etmek dalgınlık ile açıklanamaz. Kimi durumlarda, arkada oturanlar da birden kapıyı açabiliyor, heyecanlı insan çok. Aslında uçaklardaki gibi ışıklı uyarı lazım tavanda arkadaki yolcular görecek şekilde.
Hepimiz Allah'a emanet gidiyoruz...
Bu görüntü de benim araç kamerama takıldı https://www.youtube.com/watch?v=k7lcx1RSn-I&feature=youtu.be
Jetta'nın şöförü ne yapmaya çalışıyor?
Bugün önümden sincap geçiyordu zıplaya zıplaya, fırsat bulursam yüklerim. Belgesel bile çekilir araç kamerası ile.